2777
2789
عنوان

پریودم دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که از درد رفتم امپول کترولاک زدم

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
خوشبحالت پریود شدی حالا منی که تازه تاپیک زدم که راهکار بگن پریود بشم چی🥲خیلی اذیتم

عزیزم منم بیشتر از ۶ ماه بود پریود نمیشدم و دکترم نمیرفتم بالاخره راضی شدم و رفتم دکتر گفت کیست داری روکین خورده بودم از بین رفت دوباره به تخمدان راستم برگشته

قشنگم من روکین خوردم منظم کرد اگه تونستی یه ماما برو

میگفتن رازیانه منظم میکنه بازم امتحان کن . ولی دکتر حتما برو . دکتر به من گفت اگه زودتر میومدین الان کیست نداشتی . کلا من بدنم کبود میشد خود به خود،عصابم داغون بود ، همه جام درد میکرد استخونام از پا دارم به خودم میپیچیدم زیر شکمم و کلیه هامم درد میکرد . ولی الانم‌یکم درد میکنه انشالله شماهم خوب میشی ❤💋🦋 

نه دی پی فن خوردم یکم بهتر شد مامانمم الان زعفرون دم کرد یکم از اون خوردم دستتون درد نکنه💋❤

خب راه پریودی و باز میکنه احتمالا

انشالله که خوب بشی 

شکمت و کمرتو گرم نگه داره به نظرم

💕🌸☘️🌹