2777
2789
عنوان

پریودم دارم میمیرم

444 بازدید | 43 پست

دی پی فن خوردم ولی دارم میمیرم یبوستم دارم خیلی بیشتر دردم میگیره دارممممممم میمیرم اصلا حال ندارم . ۶ ماه پریود نبودم ولی دو ماهه پریود میشم ولی درد نداشتم الان دارم میمیرم کیستم دارم به خاطر اونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بخاطر کیست ک هست باید درمان بشی اما برای حال و روز الانت حتماحتما یک‌شیاف دیکلوفناک استعمال کن یک ربع صبر کن بعد برو دستشویی یک مفنامیک اسیدم بخور 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

نمیدونم من هرماه ب موقع میشم با یکی دوتا نوافن خوب میشم ولی شاید به شما نسازه

چای نبات بیشتر یبوست میاره تا جایی که میدونم 

عرق نعنا هم به نظرم یبوست میاره

یچیزی بجور شکمت طبیعی کارکنه به نظرم 

جلوی خونریزی رو هم نگیر

💕🌸☘️🌹

اره بخاطر کیست ک هست باید درمان بشی اما برای حال و روز الانت حتماحتما یک‌شیاف دیکلوفناک استعمال کن ی ...

کیست چپ داشتم روکین خوردم اون از بین رفت یک ماه بعد کیست راست گرفتم اصلا نمیدونم چیکار کنم

مرسی

نمیدونم من هرماه ب موقع میشم با یکی دوتا نوافن خوب میشم ولی شاید به شما نسازهچای نبات بیشتر یبوست می ...

هیچ‌چیزی اثر نداره هزار تا دکترا هم رفتن ولی جواب نمیده الان بیشتر از ۱۰ ساله من یبوست دارم هفته ای یکبار مدفوع میکنم😭