2777
2789

هر جا میری تو اینستا به پست در مورد دنگ کافه و مهریه و نفقه میبینی یه مشت مرد خدازده ی داغون ریختن تو کامنت ها و آه و ناله که چرا ما باید خرج رستوران و کافه یا نفقه و مهریه بدیم و هی هر کسی دنگ خودش رو باید بده و تو زندگی مخارج باید بین دو نفر تقسیم بشه راه انداختند.

و جالب اینه که برای توجیه این بیعاری و بی رگی و مردانگی تو خالی شون ادعا میکنند که تو کشورهای اروپایی و آمریکا و ... مخارج نصف و هزینه ها تقسیم میشه و کافه و رستوران دنگیه. 

وقتی با دختری میرن توی رابطه آب از دستشون برای اون دختر نمیچکه و انتظار دارن بدون هیچ هزینه و حمایتی اون دختر کنارشون بمونه. چرا اینجوری شدن اینا!

این حرفاشون هم همه چرنده که تو اروپا و ... زنها دنگ و هزینه ی خودشون رو میدن  ، من با پسرخاله م که اتریشه صحبت میکنم یه بار بحث قرار شد که گفت اگه من دیر برسم سر قرار تمام هزینه رو تقبل میکنم...

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

جالبه پول ی بشقاب غذا ی آبمیوه ی شام ک خودشون تازه دعوتت کردن بخوان پرداخت کنن میگن تیغ زدن،تیغ زدن ینی از طرف خونه ماشین بخوای!

ازم خواستگاری کن گوزباقالیه لعنتی😭😂 من میخوام خانوم خونت شم🥲🥹🎀🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم یعنی اونجا اگه با خانمی قرار میذارید روال اینه که اون خانم دنگ خودش رو بده؟! گفت ابدا ، خیلی زشته که از یک خانم بخوای دنگ خودش رو بده و مهم نیست اون خانم چه شغلی داشته باشه و بتونه پول غذاش رو بده یا نه. گفت این حرکت این معنی رو میده که مرد هیچ ارزشی برای اون خانم قایل نیست و گفت من حتی هزینه ی رستوران خانم همکاری که باهاش قرار دارم و دوست دخترم محسوب نمیشه رو هم میدم و گفت اینکه که گفتم اگر دیر برسم سر قرار من تمام هزینه رو تقبل میکنم فقط برای دوستان و همکاران مرده. پسر خاله ی من از ۱۶ سالگی رفته اتریش و تقریبا مثل مردهای اونجا بزرگ شده و فرهنگ اونها رو گرفته. بعد اکثر مردان همینطورن و فقط مردهای بنجل و به دردنخورشون هستند که از یه زن توقع دنگ کافه و رستوران دارن.

مردهای جامعه ی ما واقعا دیگه هیچ خاصیتی برای زنها ندارن و فقط یک بار اضافی شدند

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

تقصیر مردا نیست تقصیر دخترایه که قدر خودشون و نمیدونن و بزای خودشون هیچ ارزشی قائل نیستن دنگ دادن و یاد مردا دادن وگرنه مردا اینجوری نیستن

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تعدادی از دخترا تیغ زدن پسرا و مردا رو به همه بدبین شدن

ربطی نداره یه مرد بخواد با زنی در ارتباط باشه باید بدونه که باید برای اون خانم هزینه کنه ، تیغ زدنی وجود نداره اصلا چون کسی مجبورشون نکرده 

اینا تو اروپا و آمریکا که قوانین برای زن و مرد برابره جواب میده

اینجا همه حقوق برا مرداس ، بعد زنا بیان دنگ کافه هم بدن؟

سردیشون نشه یه وقت😅

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
ربطی نداره یه مرد بخواد با زنی در ارتباط باشه باید بدونه که باید برای اون خانم هزینه کنه ، تیغ زدنی ...

یه مرد تا وقتی تعهدی بینشون نیست هزینه کردن هم وظیفش نیست مگه این که رابطه کامل داشته باشن اونم باز به دختر بستگی داره 

یه مرد تا وقتی تعهدی بینشون نیست هزینه کردن هم وظیفش نیست مگه این که رابطه کامل داشته باشن اونم باز ...

نه عزیزم اینطوری نیست ، مردا دنبال زنها راه میفتن ، بهشون پیشنهاد و درخواست میدن که اون زن اونهارو بپذیره و باهاشون معاشرت کنه یا دوست و پارتنر بشه ، اینجا مرد به خاطر نیازی که به جنس زن داره دنبال زن راه میوفته چه برای دوستی چه ازدواج. وقتی کار مردها پیش زنها لنگه باید برای اینکه اون خانم رو به رابطه با خودشون ترغیب کنند و توی رابطه نگهدارند یه آپشنی از خودشون نشون بدن دیگه وگرنه چرا به خانم باید با اونها وارد رابطه بشه ؟! که خودش رو در معرض خطر بیماری های جنسی قرار بده؟! یا در معرض بارداری ناخواسته و درگیری ها و مشکلات بارداری یا فرزندآوری برای اون مرد و سالها از دست دادن عمر و زمانش برای بزرگ کردن اون بچه!؟

مردها برای رابطه و انتقال ژن به زنها نیاز دارند و بار تولید مثل تماما به دوش زن هست و مرد فقط از رابطه لذت می‌بره ، اون زن هزینه ی سنگینی داره برای رابطه با مرد میده مرد باید یه جوری این هزینه رو برای زن جبران کنه و از اول تاریخ مرد با حمایت مالی زن و فرزند این کارو میگرده اما مردای امروز جامعه ی ما واقعا عقب گرد کردن.

این هزینه کردن به اینکه اون دختر با اون پسر رابطه ی ج...سی هم داشته باشه خیلی مربوط نیست. چون اون مرده که از اون دختر میخواد باهاش آشنا بشه تا یا دوست بمونن یا ازدواج کنند و باید هزینه ی رستوران و جاهایی که با اون دختر میرن رو بپردازه تا تواناییش رو برای حمایت مالی از اون دختر بهش نشون بده

نه عزیزم اینطوری نیست ، مردا دنبال زنها راه میفتن ، بهشون پیشنهاد و درخواست میدن که اون زن اونهارو ب ...

عزیزم چی میگی تو؟الان زن ها و دخترا انقدر در دسترس هستن که مردا نیازی به هزینه کردن نمیبینن رایگان با دو تا چیپس و پفک میزن ویلا از دنیای فانتزی خارج شو 

عزیزم چی میگی تو؟الان زن ها و دخترا انقدر در دسترس هستن که مردا نیازی به هزینه کردن نمیبینن رایگان ب ...

من که دختر این مدلی دور و برم ندیدم اما درست میگی بعضی از زنها با سهل الوصول بودن و بی ارزش کردن خودشون این مردارو پرو و بی چشم و رو کردند