2777
2789
عنوان

دوستی با پسری از ترکیه

763 بازدید | 20 پست

سلام من با یه پسری از ترکیه تو اینستا دوست شدیم تزدیک یکماه صحبت میکردیم و گاهی تصویری میگرفتیم و خودشم میگفت قصدم ازدواج 

دو روز پیش من سر حرف و باز کردم گفت تو بیا ترکیه درس بخون همو میبینیم بیشتر اشنا میشیم ازدواج میکنیم (مگه مسخره م به خاطر اون زندگیمو ول کنم کلی هزینه کنم برم ترکیه اخر بفهمیم به درد هم نمیخوریم)

بهش گفتم اگه خانواده ها رضایت ندن چی گفت خانوادهدمن مشکلی ندارن خانواده تو چرا رضایت ندن گفتن به خاطر دوری گفتم میای ایران گفت عمرا ایران نمیام خانوادم اجازه نمیدن

منم شببخیر گفتم و خوابیدم صبحش پیام داد صبح بخیر منم صبح بخیر گفتم چون ناراحت بودم دیگه بهش پیام ندادم اونم دو روزه پیام نداده

پسره زشته 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرتون برم پیام بدم بهشازش خداحافظی کنم انفالوش کنم‌یا اینکه از دستش ندم بتونم برم یه کشور دیگه اون ...

بگو پول ویزا و... رو بده تا بیام😂

شوخی بود 

ولی گیرم رفتی اگه از پسره خوشت نیومد چی

اون چه گناهی کرده مشکل خودتی 

تکلیفت رو معلوم کن میخوای مهاجرت کنی یا نه اگه قصد داری بمونی خب فقط در حد relationship  بمون باهاش اگه قصد ازدواج از این دوستی رو داری خب یا یه هموطن برو توی رابطه انگار اینجا چه جای خفن و پر رفاهیه که طرف بیاد اینجا زندگی کنه !!!!

چرا؟

اصلا عادی نیست پسر بعد ی ماه بیا ازدواج ‌کنیم بیا ترکیه پسرای این دوره تا با طرف یک علا دوسال نباشن مطمئن نباشن عمراااا الان فکر کن پسر ترکیه اس دستش بیشتر باز هر جوری نگاه میکنم مشکوک