2821
2789
عنوان

دعایی که برام معجزه کرد خیییییییییییییلی جواب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 8035 بازدید | 159 پست
عریزم برا مهر و محبت جوابه

ینی مثلا چه حاجتی

گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● . میدونید چیه تا آخر عمرم از بهمن متنفرم. دوتا بهمنی از خدا بی خبر تو بهمن ماه... بگذریم عزیزان عشق حرمت داره هااا.حواستو بده به کی میگی عشقم حتی اگه چند سال طول بکشه خوب بشناس یادم نیست کدوم امام بود ولی ی حدیث از نوجوانی تو ذهنم بود فکر کنم امام صادق(ع) بود حرف قشنگی زد اگه خواستی با کسی پیمان ازدواج ببندی مطمئن شو ایمان داره چون حتی اگه تو رو دوست هم نداشته باشه ایمانش باعث میشه با تو بدرفتاری نکنه.(هرچند تا لحظه آخر قسم میخورد دوسم داره نمیخوام بی وجدان باشم عشق واقعی روباهاش تجربه کردم پشیمونم نیستم ولی از یجایی به بعد...برق تو چشماش رفت دیگه نمیشناختمش زنها میفهمن چی میگم ) ___ ی عده توبه پذیر هستن اما رو بعضیا بی تاثیره یا وقتی موثر واقع میشه که دیگه قلبی رو شکستن و انسانی رو به زندگی و آدمای اطرافش بی اعتماد کردن. راضی م به حکمت خدا 💌 چون ایمان دارم آخر قصه قشنگه و نقابش میفته💌 گاهی میگم تکلیف اون زن که معلومه واقعا خدا ازش ناامید شده ب معنی واقعی خدا زده س زنی که نه مادر بودنش و حیا نگه ش داره و نه فکر آخرت وآینده تباه ش. خدایا شکرت که هوامو داری هیچوقت ی زن رو اونقدر عقده ای،ذلیل و خوار نکن که کاسه گدایی عشق رو تو خونه یکی بگردونه.استغفرالله❤️ امیدوارم عشق واقعی رو تجربه کنید هرچند کوتاه ❤️🩹

اسی جان 

اسم خودش رو میدونم اسم مامان و باباشو نمیدونم چی بگم الان؟

بعدم ساعت سعد امروز یکیش ۱۳:۳۷ بود یکیش تا ۱۳:۱۹ کدوم ساعت بخونم

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دعا بزا نفرت نداری 😁

گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● . میدونید چیه تا آخر عمرم از بهمن متنفرم. دوتا بهمنی از خدا بی خبر تو بهمن ماه... بگذریم عزیزان عشق حرمت داره هااا.حواستو بده به کی میگی عشقم حتی اگه چند سال طول بکشه خوب بشناس یادم نیست کدوم امام بود ولی ی حدیث از نوجوانی تو ذهنم بود فکر کنم امام صادق(ع) بود حرف قشنگی زد اگه خواستی با کسی پیمان ازدواج ببندی مطمئن شو ایمان داره چون حتی اگه تو رو دوست هم نداشته باشه ایمانش باعث میشه با تو بدرفتاری نکنه.(هرچند تا لحظه آخر قسم میخورد دوسم داره نمیخوام بی وجدان باشم عشق واقعی روباهاش تجربه کردم پشیمونم نیستم ولی از یجایی به بعد...برق تو چشماش رفت دیگه نمیشناختمش زنها میفهمن چی میگم ) ___ ی عده توبه پذیر هستن اما رو بعضیا بی تاثیره یا وقتی موثر واقع میشه که دیگه قلبی رو شکستن و انسانی رو به زندگی و آدمای اطرافش بی اعتماد کردن. راضی م به حکمت خدا 💌 چون ایمان دارم آخر قصه قشنگه و نقابش میفته💌 گاهی میگم تکلیف اون زن که معلومه واقعا خدا ازش ناامید شده ب معنی واقعی خدا زده س زنی که نه مادر بودنش و حیا نگه ش داره و نه فکر آخرت وآینده تباه ش. خدایا شکرت که هوامو داری هیچوقت ی زن رو اونقدر عقده ای،ذلیل و خوار نکن که کاسه گدایی عشق رو تو خونه یکی بگردونه.استغفرالله❤️ امیدوارم عشق واقعی رو تجربه کنید هرچند کوتاه ❤️🩹

من اسم باباشو از کجا بیارممممبپا سنگینی نیفته روت،ابجد و ساعت سعد اگه زباده روی کنی بعد یکی دوماه شد ...

من که واسه کار شر نمیخام واسه مهر و محبت دعا بدی  که نیست معنیش رو به عربی بزنی گوگل میگه قلب طرف تسخیر و نرم بشه

بچه ها تمام دعا ها آداب داره می‌تونید اندازه ابجد اسمش بخونید یا هفت بار به ساعتشم دقت کنید من که ان ...

ببین ساعت سعد رو که میگی یعنی توی همون دقیقه باید مثلا هفت بار این دعا رو بخونی؟

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

تا زمانی که وارد ساعت نحس نشده بخون بگو آدم

برا هر دو بگم ادم ؟

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
من که واسه کار شر نمیخام واسه مهر و محبت دعا بدی که نیست معنیش رو به عربی بزنی گوگل میگه قلب طرف تس ...

خب موقتی ه پس ؟ فایدهدای نداره ک اثرش بره دوباره همون آدم‌قبلی میشه و ی مهر طلاقم وسط شناسنامه ۱😅

ببین ساعت سعد رو که میگی یعنی توی همون دقیقه باید مثلا هفت بار این دعا رو بخونی؟

ساعت امروز ۱۳:۱۹ تا۱۳:۳۷ سعده این موقع بخون دعارو

بزن گوگل مثلا گفته ساعت سعد امروز از ساعت ۱ تا ۲ توی اون تایم به هر اندازه که دوست داری بخون تا زمانی که وارد ساعت نحس نشده بیشتر دعا های مهر و محبت بخاطر اینکه داخل ساعت نحس خونده میشه جواب نمیده با جواب عکس میده

2825
2823
2791
2779
2792