2777
2789
من عاشق لنز عسلی هستمکلا همه لنزا به پوست سفید میادولی از بین این دوتا من رنگ ابی رو بیشتر دوست دارم

دقیقا راستش خودمم بیشتر ابیو دوس دارم

اما دیدی رنگ سبز انگار برق و گرماش بیشتره

مرسی گلم چه برندی خوبه بنظرتون؟

متاسفانه بین لنز رنگی ها اطلاع ندارم کدوم برند بهتره

ولی لنز طبی امریکایی بهم میسازه

فقط یه بار لنز رنگی ابی (کره ای) گرفتم که اونم یه بار بعد استفاده مجبور شدم بندازم بره باعث عفونت چشمام شد

ولی رنگش خیلی جالب بود و بهم میومد

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم من حس بدی میگیرم حس آدمای بدجنس و جادوگر مخصوصا از زنا(البته بی احترامی نشه به چشم رنگیای خو ...

زنارو حق میدم

چون منم هرچقد خانوم چشم رنگی خصوصا از نوع سبزش دیدم خیلی خبیث و سلیطه بودن

زنارو حق میدمچون منم هرچقد خانوم چشم رنگی خصوصا از نوع سبزش دیدم خیلی خبیث و سلیطه بودن

اره منم و یه بدی کردن که الان خوشم نمیاد

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
متاسفانه بین لنز رنگی ها اطلاع ندارم کدوم برند بهترهولی لنز طبی امریکایی بهم میسازهفقط یه بار لنز رن ...

وای چقد وحشتناک من زیاد تجربه لنز گذاشتن ندارم راستش

بنظرتون ماهانه ش بهتره واسه جلوگیری از عفونت و اینا؟

اخه مث اینکه قدیماهم راجبشون چیزای خوبی نگفتنو اینکه میگن چششونم شوره

اینو نمیدونم دیگه ولی حس بدی انتقال میدن کلا با چشم آبی یا طوسی بیشتر حال میکنم

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
وای چقد وحشتناک من زیاد تجربه لنز گذاشتن ندارم راستشبنظرتون ماهانه ش بهتره واسه جلوگیری از عفونت و ا ...

بله قطعا

دکترم میگه کیفیت لنز های سالانه پایین تر از فصلیه

بهداشت لنزم رعایت کن

اگه دیدی چشمت اذیت میشه و انگار یه چیزی داخلشونه بدون طبیعی نیست و اگه ادامه دار باشه این وضعیت چشم عفونت میکنه

گاهیم لنز برعکس میشه و این اتفاق میفته، درکل باید حواست باشه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بله قطعادکترم میگه کیفیت لنز های سالانه پایین تر از فصلیهبهداشت لنزم رعایت کناگه دیدی چشمت اذیت میشه ...

چه جالب نمیدونستم مرسی از توضیحای جامعت گلم🌹

حتما سعی میکنم رعایت کنم

بخدا از عمل بینی سختتره😂

چه جالب نمیدونستم مرسی از توضیحای جامعت گلم🌹حتما سعی میکنم رعایت کنمبخدا از عمل بینی سختتره😂

خواهش میکنم عزیزم💙

اره خب چشم عضو حساسیه😁