2777
2789

بنظرتون چرا😑😑😑

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اون موقع ثبت نام کردی و تازگی اسمت اینارو انتخاب کردی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

چون از قبل با اون شماره وارد شدین 

امروز مشخصات رو تکمیل کردین احتمالا

کاربر پسر! نه درخواست دوستی میدم نه بدین . نه تو کاری که جام نباشه دخالت میکنم نه گیر بدین به وجودم تو سایت . به اسم کاربری هم گیر ندین ده ناموسا نمی‌دونم چی بگم بهتون بذارین این یکی بمونه گاهی بیام درد و دل کنم با خودم  •عشق زندگی ام دلش میخواد بمیره • (خط اول ،کتاب به امید دل بستم)
شاید قبلا یکی دیگه با خطط عضو شده

وای من میترسممممم

شانس داری🤣

چه شانسی بابا😂مثلا میخواستم امروز که روز رنده عضو شم😂

چون از قبل با اون شماره وارد شدین امروز مشخصات رو تکمیل کردین احتمالا

آره چند ماه پیش میخواستم عضو شم ولی کامل وارد نشدم

آره چند ماه پیش میخواستم عضو شم ولی کامل وارد نشدم

بخاطر همینه 

کاربر پسر! نه درخواست دوستی میدم نه بدین . نه تو کاری که جام نباشه دخالت میکنم نه گیر بدین به وجودم تو سایت . به اسم کاربری هم گیر ندین ده ناموسا نمی‌دونم چی بگم بهتون بذارین این یکی بمونه گاهی بیام درد و دل کنم با خودم  •عشق زندگی ام دلش میخواد بمیره • (خط اول ،کتاب به امید دل بستم)