2777
2789

دیشب رفتم دکتر متوجه شدم پلی کیستیک هستم

تازه تنبلی گرفتم قبلا نداشتم 

ذخیره تخمدان ۵.۸ هست ک زیاده 

۶ ماهه اقدامم باردار نشدم دکتر برای شوهرم آزمایش نوشته به خودمم لتروزول داد 

پیشنهادی دارید برام؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

خالم 

وزنت بالاست بیارش پایین ورزش کن پیاده روی خوبه و اصلاح سبک 

هر روز نصف قاشق چایخوری دارچین پودر شده و بریز تو چایی بخور 

هم گرم هم تنبلی و رفع میکنه هم تخمک و قوی میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اولین رابطه محافظت نشدهشوهرمم واریکوسل داشت

خداروشکر عزیزم چقد بود تنبلی شما؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
خالم وزنت بالاست بیارش پایین ورزش کن پیاده روی خوبه و اصلاح سبک هر روز نصف قاشق چایخوری دارچین پودر ...

وزنم زیاد بالا نیست ۶۷ کیلو اما باید کم کنم بازم

بعد چه مدت باردار شد ؟ با دارو؟

من تنبلی ندارم فقط هورمون fsh ام ازمایش دادم ۱۳ بود .الانم تو اقدامم بار اولم دعا کنید باردار شم وگر ...

ان شالله میشی عزیزن آی وی اف چرا؟؟؟ دارو نمیده ؟

برا منم ۲ساله میگن پلی کیستیکی تنبلی داری ولی تازه فهمیدیم شوهرم واریکوسل داره از هیچکدوم از این دارو ها نتیجه نگرفتیم

میری برات داروی محرک تخمک گذاری میده آمپول دور ناف میده

اولش ی جای معتبر شوهرت بره ازمایش اسپرم بده ک هم تعداد اسپرم رو نشون بده هم مورفولوژی اسپرم رو

ما ۲ ساله علافیم تازه از روی مورفولوژی فهمیدیم

الکی ۲ساله دارو و آمپول خوردم

من 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

برا منم ۲ساله میگن پلی کیستیکی تنبلی داری ولی تازه فهمیدیم شوهرم واریکوسل داره از هیچکدوم از این دار ...

برای شوهرم آزمایش نوشته باید انجام بده گفت جواب آزمایش شوهرت رو بیار و خودتم لتروزول بخور از روز سوم پری روز یازدهم بیا

من با اولین رابطه محافظت نشدهشوهرمم واریکوسل داشت

عزیزم ب نظرت چقد امکان داره با عدم بیضه نزول نکرده باردار شد؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔