2777
2789
عنوان

نی نیم تو خطر سقط شدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 76 پست
نشاسته بزن رو اب بخور یکم شکر بریز داخلش ک بتونی بخوریکمر رو سفت میکنه روزی دوبار بخورانشالله ک چیزی ...

باشه خواهری مرسی ممنون از راهنمایی که کردی 🙏🏻🌹

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره عزیزم سر موعود که پری نشدم بعد از یک هفته که تست خونگی زدم فهمیدم باردارم بعدشم آزمایش دادم فردا ...

این مشکل رو بعضی از خانوما دارن وعادیه به نظرم داره جا باز میکنه به فکر علایم نباش والکی به خودت استرس نده همون آزمایشگاهی که برای بتا رفتی همونجا برو تیتر بتا بده چون رنج آزمایشگاههای مختلف باهم فرق میکنه ...یه چهار روز دیگه تحمل کن برو دکتر تا بهت شیاف پروژسترون بده 

ممنون عزیزدلم انشاءالله امروز دلت خوش بشه😘😘

مرسی گلم انشاالله شماهم هر حاجتی داری به این روز بزرگ برآورده بشه 🙏🏻♥

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
این مشکل رو بعضی از خانوما دارن وعادیه به نظرم داره جا باز میکنه به فکر علایم نباش والکی به خودت است ...

دکتر رفتم گلم همون شب که لکه خون دیدم از فرداش رفتم سونو که ساک رو ندیدن بعدشم رفتم دکتر برام شیاف نوشت و ازمایش 

باشه حتما دعا میکنم به امید خدا نیست گلم اومدی خبر خوش رو بهم بده فکرم درگیره

چشم عزیز دلم مرسی از مهربونیت 😘🙏🏻

خب پس استرس نده به خودت چیزای گرمی نخور زعفرون فلفل سیاه اینارو نخور

چشم مرسی ممنون از راهنمایی که کردی خدا دلت رو شاد کنه همیشه 😘🙏🏻

دکتر رفتم گلم همون شب که لکه خون دیدم از فرداش رفتم سونو که ساک رو ندیدن بعدشم رفتم دکتر برام شیاف ن ...

گلم بتا زیر ۲۰۰۰ که ساک مشخص نیست اصلا دکتر چرا الکی استرست داده

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...

درد ندارم خداروشکر عزیزم فقط اون علائم بارداری که داشتم مثله سنگینی سینه هام و گرفتگی زیر شکمم بعدشم ...

عزمزمه حالت تهوع بارداری حدود ۷ هفته که بتا هم خیلی بالاست شروع میشه اوت حالت تهوع که شما داشتی به بارداری ربطی نداره شاید از استرسی چیزی بوده. 

ان شالله که دوبرابر شده گلم

مرسی مهربون واسم دعا کن دلم گرفته 💔🙏🏻

عزمزمه حالت تهوع بارداری حدود ۷ هفته که بتا هم خیلی بالاست شروع میشه اوت حالت تهوع که شما داشتی به ب ...

سینه هام که سنگین بود زیر دلم سمت راست که احساس گرفتگی میکردم قبل از اون خون و لکه بینی که دارم از بین رفتش 

نگران نباش من خارج رحمی داشتم همون روز موعد دردا شروع میشه و خونریزی غلیظ سیاه همرا با دردی که یه لح ...

نه خداروشکر من اینطوری نیستم ولی چیکار کنم نمیدونم چی میشه سپردم دست خدا🌹