2777
2789
عنوان

نی نیم تو خطر سقط شدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 76 پست
خب عزیز دلم لقاح دیر شکل گرفته انقدر عجله نکن بتات خیلی خوبه رو هزار و خورده ای که بره ساک بارداری ت ...

باشه عزیزدلم مرسی که بهم امید واری 🌹🙏🏻

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
چند روز از تاخیرت گذشته؟

۱۰ روز 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید یه سونو واژینال میدادی خدای نکرده بچه ها تو لوله هات نباشه ؟

سونو واژینال دادم گفت تو رحم ساک ندیدم از لوله هیچی نگفت

۱۰ روز

یکم صبر کن که بشه دوهفته یه چهارروز دیگه سونوتو تکرار کن ...اگه پریود شدی پریودتم خیلی سیاه بود ومقدار روزاش طولانی بود بدون خارج رحمه وسریع پیگیر شو تا بتات به ثفر نرسیده بیخیالش نشو 

انشاالله که هیچی‌نیست به خودت استرس نده عدد بتا هم بنظرم خوبه من یه سری بخاطر کیست بستری شدم دردش خی ...

نه عزیزم خداروشکر درد زیر شکم ندارم اصلا فقط کمرم وقتی راه میرم زیر کمرم درد میاد

یکم صبر کن که بشه دوهفته یه چهارروز دیگه سونوتو تکرار کن ...اگه پریود شدی پریودتم خیلی سیاه بود ومقد ...

اون لکه خونی که اول دیدم خونابه بود سیاه نبود خداروشکر بعدشم که به لکه بینی افتادم آبکی و قهوه ای کم رنگ هست 

انشاالله هیچی نیست استرس نگیر کی دوباره میخوای بری آزمایش بتا و سونو بدی

امروز آزمایش میدم هفته بعد هم سونو لطفا دعا کن آبجی خارج از رحم فقط نباشه 🙏🏻🌹😔

سونو واژینال دادم گفت تو رحم ساک ندیدم از لوله هیچی نگفت

من سابقه خارج رحم داشتم روزی که باید پریود میشدم پریود شدم اما من سه روزه پاک میشم ولی اونبار شش روز پریود بودموبا عرض معذرت حالت لخته های سیاه ووحشتناک  دیدم یه چیز درست نیست بعدش اومدم بی بیچک زدم دیدم بعله باردارم هستم هردو روز ده تا ده تا میرفت بالا ....تو به احنمال زیاد خارج رحمم نیستی چون سرموعدت پریود نشدی وفقط لکه بینیه یکم استراحت کن چهارروز بعد سونو بده وآزمایش بتاتو فقط تویه آزمایشگاه تکرار کن

گلم‌من سیده ام اگه لایق باشم برات آیت الکرسی خوندم همه چیزو بسپار به خدا انشاءالله کمکت میکنه

فدای مهربونیت مرسی ممنون انشاالله هر حاجتی که داری به حق این روز بزرگ برآورده بشه 🌹🙏🏻

من سابقه خارج رحم داشتم روزی که باید پریود میشدم پریود شدم اما من سه روزه پاک میشم ولی اونبار شش روز ...

آره عزیزم سر موعود که پری نشدم بعد از یک هفته که تست خونگی زدم فهمیدم باردارم بعدشم آزمایش دادم فردای روز آزمایش علائم ها از بین رفت شبش هم چند قطره خون دیدم و بعدشم لکه بینی