برم پیش روانپزشک بهم رامبخش بده حالم خکب میشه؟ریلکس میشم؟
نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦♀️
با یه روانشناس کار بلد صحبت کن. اون بهت راهکارمیده الکی خودت به قرص نبند.اگه نیاز به دارو باشه خود ر ...
حالم بده نمیتونم خودمو باتکنیکایی ک میدن اروم کنم دلم میخاد فقط ی قرص بده بهم ک ریلکس شم
نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦♀️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اول یک دکتر خوب پیدا کن بعد هم به حرف اینایی که میگن قرص اعصاب نخور توجه نکن روح آدم هم مثل جسم مریض میشه انشاءالله که حالت هر چه زودتر خوب میشه نگران نباش تو اطرافم خیلی ها رو دیدم بعد مدتی حالشون خوب شده قرص دیگه نخوردند
اول یک دکتر خوب پیدا کن بعد هم به حرف اینایی که میگن قرص اعصاب نخور توجه نکن روح آدم هم مثل جسم مریض ...
همش تقصیر جاریمه خدا ازش نگذره انقدر عزابم داد با رفتارش دیشب باشوهرم سرش دعوام شد جواب سلام منو نمیده بد شوهرم باهاش حرف میزد
حالا جاری کیه که بخاطرش اعصاب خودت و ناراحت کنی تو هم اصلا بهش محل نزار انگار اصلا جاری نداری همسرت و هم بیخیال شو بزار حرف بزنه مگه چی میشه والا اصلا ارزش نداره خودت و بخاطرش ناراحت کنی
حالا جاری کیه که بخاطرش اعصاب خودت و ناراحت کنی تو هم اصلا بهش محل نزار انگار اصلا جاری نداری همسرت ...
دیشب دعوامون شد گفتم چرا برای من ارزش قهئل نیسی اون از منو بچت بدش میاد میفهمی؟تو چرا باید باهاش حرف بزنی اخه اخرش برگشت بهم گق بتو ربطی نداره
درکت میکنم میدونم ناراحت میشی ولی تو هم میتونی مثل جاریت باشی بهش محل نزار ولی با برادر شوهرت حرف بز ...
برادر شوهرم جواب سلامم نمیده
حالم بده نمیتونم خودمو باتکنیکایی ک میدن اروم کنم دلم میخاد فقط ی قرص بده بهم ک ریلکس شم
به نظرم برای دارو عجله نکن. میتونم درکت کنم چون خودم هم دوتا بچه داشتم شهر غریب خیلی خستگی و فرسودگی و سختی داشتم ولی مشاوری که باهاش صجبت کردم عالیییی بود
به نظرم برای دارو عجله نکن. میتونم درکت کنم چون خودم هم دوتا بچه داشتم شهر غریب خیلی خستگی و فرسودگی ...
مرسی بده😍