2777
2789
عنوان

۲ سال نامزدی یا عقد

263 بازدید | 25 پست

من ۲ ساله ک عقدم.احساس میکنم ب این شرایط عقد عادت کردم.برای رفتن ب سر زندگی شوق خاص ندارم.استرسم دارم ک نتونم از پسش بربیام.یا از قدیم میگن دوری و دوستی.اگ هر روز کنار شوهرم باشم حس سردی پیش بیاد یا دعوامون بشه یه سره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم موقعی که میخواستم با شوهرم ازدواج کنم همین بودم احساس می‌کردم  نمیتونم زندگیمو کنترل کنم نمیتونم نیازای بچمو تامین کنم و هر چیزی که تو ذهنت بود برای منم بود

ولی گفتم اصولی میرم جلو خونسردیمو حفظ کردم

و الانم یه دختر دارم

نباید به رابطه ای که میدونی خوبه شک کنی اینجوری فقط خودت اذیت میشی عزیز

فقط استرسو از خودت دور کن

هرچه عقده ها و کمبود های درونی بیشتر باشد نمایش بیرونی هم شدید تر است
حرف اطرافیان

جدی میخوای تا ابد عقد بمونی اون کاربر شوخی کرد😑😑ببین ازدواج پله پله اس... اول نامزدی بعد عقد و بعد عروسی که میشه خونه و زندگی باید خودتو بنسبت شرایط تغییر بدی وقتی رفتی سر زندگیت شرایط فرق داره همسرت سر کار شما حالا خونه و. کارای خونه و.... اس دیگه برا همونن اتفاق افتاده. ولی واسه همین میگن عقد طولانی نشه. سعی که خودتو تطبیق بدی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خوبه ک پر از ذوقی

بخاطر ذوق نیس 

بیشتر وقتا برا اینکه جفتتون راحت بشیده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خوبه ک پر از ذوقی

بخاطر ذوق نیس 

بیشتر وقتا برا اینکه جفتتون راحت بشیده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس