مزه ش عالی شده عین کمپوتای بازاری شده
یه دونه ظرف شیشه ای درب دار بردارین
گیلاس هارو با چن تا شوزن بزنید که ابش با اب داخل لیوان قاطی شه هم شیرین بشه
گیلاس هارو بریزید تو ظرف اب بریزید روش داسه یه شیشه 3 _4 قاشق غذاخوری شکر بریزید درشو ببندید
سه قابلمه متوسط رو پر از اب کنید شیشه رو بزارید توش بعد 20 دفیقه سر بزنید اگه رنگ گیلاسا کدر شده بود ینی اماده س بذارید بیرون سرد شه 4 ساعتم بزارید یخچال بمونه
فقط یه نکته این که اب قایلمه باید تا 1 سوم شیشه رو در بر بگیره یکم از شیشه باید سرش بیرون باشه