2777
2789
عنوان

بچه ها چه دلیلی داره یه پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 123 پست
پس بهش مطمعن نباش

البته دلیل نیامدنش چیه؟؟

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد تصمیم گیری سختهمردم چطور ازدواج میکنن

در این دوره ی شما حد اقل چند جلسه ی مشاوره میرن

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
ازش نخواستم بیاد ولی با توجه به شناختی که دارم ۹۰٪ نمیاد و اصولا اعتقادی نداره از نظرش خودش همه چی ب ...

پس رو انتخاب دقت کن،وشرط مشاوره بزار،اول خودت برو

خانوم نیلوفرانه بعد از شما نوشته

نمیدونستم پدر و مادرش از هم جدا شدن 

احتمالش هست منم عرض کردم که

در مورد پست این خواهر هم یه مساله گفته که گفتم منم یه نظر بدم و اونم اینه که((عذر میخام )) درسته که رابطه زن و شوهر (فقط) ج ن س ی نیست و نبایدم باشه ولی این مساله میشه گفت سهستون از چهار ستون خانوادست بخصوص برای مردا 

چه کسی بخواد بدش بیاد از ابن نظر چه قبول داشته باشه 

و نمیشه اینو کوچک کرد

🧔اقا هستم
شما برداشتت از حرفاش بیشتر به کدوم سمته

اسی پیامم رو خوندی؟؟؟

چون پاک کردم،ندوستم خوندی آخر یا نه

رابطه جنسی واسه آقایون مهمه این عادیه اما اینکه ایشون ترس داره از سرد مزاجی خانمها احتمالا دیده یا شنیده که یکسری مشکلات این چنینی داشتن اطرافیانش

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@

ببخشید ولی آدمه هیزیه انگار ، پسری که عاشقه زیاد تو قید و بنده رابطه جنسی نیست همون اوله کار بعد عاطفی براش مهم تره پسری که عاشقه دخترو زیباترین دختر دنیا میبینه نه که بگه مادرت ازت خوشگلتره ، احساس میکنم به مادرت چشم داره و داره رابطه مادرت با پدرت رو تصور میکنه که میپرسه باهم مبخوابن یا نه

قبلا یه بار گفت مامانت از خودت خوشگلتره نظرت چیه ؟ فکرم درگیره

نمیدونم والا

بنظرت ادم هیزی میاد؟

اگه میتونی سرچ هاش و اکسپلورش رو چک کن، ببین چیزای بد نگاه کرده یان

بیرون نگاهاشو زیرنظر بگیر 

تا ازش مطمئن نشدی جدی نکن رابطتونو