2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوش و...

158 بازدید | 12 پست

خانوما ما ژنتیکی ب گوشواره طبی ها حساسیت داریم و خب حدسم این بود ک دخترمم حساسیت داره امروز گوششو سوراخ کردم الان اون گوشواره هارو دراوردم گوشواره طلای میخی براش خریدم الکل و پماد تترا سایکلین زدم انداختم گوشش ولی الان استرس دارم نکنه کار بدی کرده باشم

اجازه نمیده نخ بندازم گوشش هی دست مینداخت نمیشد ،یک سالشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اول نباید سوراخ میکردی کلا شاید در اینده نخواد گوشش سوراخ باشه .اما خب حساسیت داره دیگه همون بهتر ...

نه قرتیه قطعا دوست داره🤣تازه ب دکتر گفتم پایین تر سوراخ بزنه ک خواست بالاهارو‌خودش سوراخ سوراخ کنه جا داشته باشه

نه قرتیه قطعا دوست داره🤣تازه ب دکتر گفتم پایین تر سوراخ بزنه ک خواست بالاهارو‌خودش سوراخ سوراخ کنه ...

واسه منم بچگی سوراخ کردن بقول خودتونم اهل قرتی بازیم خیلیییی . اما متنفرم از سوراخای گوشم خصوصای توی عکسای نیم رخ ک پیداست. یه جورایی حریم بچست که تو ایران رعایت نمیشه .

واسه منم بچگی سوراخ کردن بقول خودتونم اهل قرتی بازیم خیلیییی . اما متنفرم از سوراخای گوشم خصوصای توی ...

کلا از گوشواره خوشت نمیاد یا تو‌عکس سوراخای گوشت معلوم بوده بدت اومده؟

خب از نظر شما ناز از نظر ۳ میلیارد خانمم که قرار نیست ناز باشه 😄 مثلا دختر خالم ۲۵ سالش هنوز گوشش س ...

خدایی من اولین باره از خانم می‌شنوم خوشش نمیاد من خودم گوشم چند تا سوراخ داره خودم زدم،حالا اگه دخترم خوشش نیومد ک میدونم ب مامانش رفته میاد یه فکری براش میکنم

خدایی من اولین باره از خانم می‌شنوم خوشش نمیاد من خودم گوشم چند تا سوراخ داره خودم زدم،حالا اگه دختر ...

شاید برای شما عجیبه برای منی که ۶ سال خوابگاه بودم و چند صدتا دختر اطرافم بوده عادیه 😄

سلیقس دیگه دختر داییم هر گوشش چهارتا سوراخ داره