js1234 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 44207 عنوان اوصاف علی به هر زبان باید گفت😍😍♥♥ 534 بازدید | 5 پست وصاف علی به هر زبان باید گفتاین ذکر به پیدا و نهان باید گفتدر جشن ولی عهدیِ مسعود علیتبریک به صاحب الزمان باید گفتعید غدیر خم مبارک باد😍😍💐💐 تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌 1403/04/05 | 01:50 27 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
js1234 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 44207 غدیر، سر آغاز رسالتِ آسمانی تمام پیامبران خداست درختِ دین، در غدیر است که سر به ملکوت میسایدامامتِ دوازده خورشید، در روشنِ چشمهای غدیر، طلوع کرده است اینک، دستِ تمامتِ اسلام است که بالا میروداینک، دستِ نورانیِ قرآنِ ناطق است که تا عرش خدا اوج میگیرد اینک، زمین است که به آسمان میبالَداینک، خورشید است که بر تابشِ خود بر علی علیه السلام، به زمین فخر میکندو اینک این کلماتِ آسمانی، از ملکوتِ کلامِ پیامبر علیه السلام منتشر میشودکه هر که را من مولا و سرپرستِ اویم، پس علی علیه السلام نیز مولا و سرپرست اوستاین عید بزرگ را خدمت تمامی شیعیان تبریک و تهنیت عرض می کنم🌹🌹🌹 تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌
js1234 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 44207 بی علی اصل عبادت باطل استبی علی هر کس بمیرد جاهل استبی علی تقوی ، گلی بی رنگ و بوستبندگی همچون نمازی بی وضوستعید غدیر مبارک😍😍😍 تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌
js1234 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 44207 هان! ای مردمان! علی را برتر بدانید، که او برترین انسان از زن و مرد بعد از من است.هرکه با او بستیزد و بر ولایتش گردن ننهد نفرین و خشم من بر او باد. (خطبه ی غدیریه) تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌
js1234 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 44207 عید کمال دینسالروز اتمام نعمت و هنگامه اعلان وصایت و ولایتامیر المومنین علیه السلامبر شیعیان و پیروان ولایت خجسته باد تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌
js1234 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 44207 نه فقط بنده به ذات ازلی می نازدناشر حکم ولایت به ولی می نازدگر بنازدبه علی شیعه ندارد عجبیعجب اینجاست خدا هم به علی (ع)می نازد😍😍❤️❤️ تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌