الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نهمه روی هم کراشن من دنبال ی ضرب المثلم ک با ضرب المثل مثل خودش جوابشو بدیم ببین پسره عادت ب تعریف نداره ب خاطر غرور و خجالت و نابلد بودن دوستم میخاد ی چیزی بگه ک درست بشه
آخه خدا میدونه منظورش چی بوده! باید جملات قبل و بعد و حتی حال و هوای پسره رو فهمید بعد جواب داد!
این جمله میتونه میتونه یه تعریف ساده باشه ، یه تیکه باشه! یا حتی یه جمله با معنای آنچنانی!
من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم میدونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیکهای مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نینیسایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.
بگو از حرفات برداشت زیادی میشه کرد 😐معلوم نیست منظور قشنگی یا نه😂گل به خودیه
آفرین 👌 👍 دقیقا حرف منو زدی!👍 مشخصه انسان نکتهسنجی هستی
من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم میدونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیکهای مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نینیسایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.