2777
2789

اونا یه بچه کوچولو ببین، نگاه دست و پاش کن چقدر کوچوله، نگاه قدش که وقتی از اون پایین به ما نگاه میکنند ما را  خیلی بزرگ میبینند.

اینکه خودت به دنیاش اوردی نه اینکه اون بچه مجبورت کرده باشه.

و اینکه این بچه تا چند سال دیگه کوچیکه، از بودنش لذت ببر.

واقعا بچه ۳ ساله چیزی برای عصبانیت نداره

اومدم کلی موعظه کنم ، دیدم نوشتید بچه سه سالم و دیدم خواهر زادم سه سالشه الان ده روزه خونه مامانم ایناست و امروز منو بع جنون رسوند تا خوابش برد تو بغلم فکر کنم هزاااار دفعه گفت خاله 😐 

خیلی سخته ولی یادتون باشه اون بچه واقعل متوجه حرکات و رفتارش نیست ،باید خودتون رو تا سن اون پایین ببرید تا بتونید درکش کنید و صبور باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا یه بچه کوچولو ببین، نگاه دست و پاش کن چقدر کوچوله، نگاه قدش که وقتی از اون پایین به ما نگاه میک ...

از خودم ناراحتم عذاب وجدان دارم مادر خوبی نبودم براش.

همیشه قبل بچه دار شدن میگفتم من میشم بهترین مادر دنیا

خود مشکل دارم انتظار یه آدم کاملو ازش دارم

اومدم کلی موعظه کنم ، دیدم نوشتید بچه سه سالم و دیدم خواهر زادم سه سالشه الان ده روزه خونه مامانم ای ...

واقعا سخته آخه یه خواهر کوچکترم داره ۵ماهه ک کلا انرژیمو میگیره و دیگ مثل قبل نمیتونم باهاش وقت بگذرونم و بهش برسم 

از خودم ناراحتم عذاب وجدان دارم مادر خوبی نبودم براش.همیشه قبل بچه دار شدن میگفتم من میشم بهترین ماد ...

این عذاب وجدان تا اخر عمر گریبان گیر مادرهای با مسیولیته.

این نشون میده شما اتفاقا مادر خوبی براش هستید.

ولی واقعا از فردا از نگاه اون بچه با اون قد کوچولوش😁 به خودتون نگاه کنید، بعد متوجه میشید یه اخم نسبت بهشون چقدر براشون زیاده.

عزیزم لذت ببر از بغل کردنشو بچه بودنش

واقعا سخته آخه یه خواهر کوچکترم داره ۵ماهه ک کلا انرژیمو میگیره و دیگ مثل قبل نمیتونم باهاش وقت بگذر ...

خیلییییی سخته واقعا میفهمم ،من خواهرم همین ی دونه رو داره اونقدر با شوهرش کلافه میشن که میفرستنش پیش مامانم چند روز 

این روزاام میگذره عزیزم ، ولی برای خودتونم در حد ی چای یا قهوه و دمنوش خوردن تایم بزارید که اعصابتون آروم بشه