powwwer مدیر استارتر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 538 عنوان بزرگ ترین هدف زندگیت چیه؟ 405 بازدید | 28 پست بگین . انگیزه بگیریم همه . خودم : موسیقی بخونم و یه موسیقی دان و نوازنده معروف بشم و ثابت کنم که تجربی تنها راه موفقیت نیست .......................................................................................................................................... 1403/04/05 | 00:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
powwwer مدیر استارتر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 538 پول مهاجرت خلاصه و کامل ..........................................................................................................................................
powwwer مدیر استارتر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 538 هیچ کاری فقط دوست دارم فقط تفریح کنم و لذت ببرم دنیا رو خوب درک کردی ..........................................................................................................................................
19raha عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 21454 شغل ثابت داشته باشم و خونه و ماشین بگیرم با پول خودم دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
iamawoman عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 449 منم میخوام همینو ثابت کنم زنانیکه می خواهند مرد باشند، زنانی هستند که نمی دانند زن هستند. الکساندر دوما
95زری95 عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2703 دنیا رو خوب درک کردی نه ولی درس خواندن دکترا گرفتم سرکار رفتم الان فقط تفریح
powwwer مدیر استارتر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 538 در ۴۱سالگی .....الان فقط موفقیت بچه هام مهمه هنوز لااقل نصف زندگیتون مونده . میتونین واسه خودتونم یه برنامه ایکه همیشه دوست داشتین بچینین و با بچه هاتون خوشحالی کنین ..........................................................................................................................................
powwwer مدیر استارتر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 538 منم میخوام همینو ثابت کنم شما هم موسیقی ؟ ..........................................................................................................................................
powwwer مدیر استارتر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 538 شغل ثابت داشته باشم و خونه و ماشین بگیرم با پول خودم منم ... راستش یکی از فوبیا هام اینه که نتونم اینا رو انجام بدم ..........................................................................................................................................