2777
2789
عنوان

حکم خیانت زن

1931 بازدید | 53 پست

دخترا اگ یه زن در حد چت و تماس با کسی ارتباط داشته باشه

و همچنین شوهرش هم همینطور

ولی شوهرش بره شکایت کنه و پرینت دربیاره حکم خانم چیه؟

شوهرش ن لباس میخره ن خوراک ن مسافرت ن کار 

به همین علت میخوان جدا شن

شوهرش الکلی هم هستش رابطه خانم هم در حد چت بوده 

حالا نمیدونم چت تا چه حد بودع ولی رابطه جنسی اینا نداشتن

شوهرش هم با خانوما رابطه داره 

Olümden başkasi yalan.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته خودم نیستمااااا من خودم مجردم واسه یکی از آشنا ها پیش اومده

انشالله ک بخیر بگذره

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
اگه آقا خانم رو کتک زده باشع چی؟قبلا هم پرونده دراین مورد داشتن

اونوقت دختره تا زخماش خوب نشده بالافاصله باید میرفت پزشک قانونی شکایت میکرد حساب مرده رو میرسیدن الان دیر شده 

من فقط میخوام برم تو غارم و صدسال از ادما دور بمونم

فکر میکنم جزو رابطه دون زنا(چت عاشقانه یا چت مستهجن هم جزو دون زنا) به حساب میاد و ۳۱ تا ۷۴ ضربه شلاق داره نهایتا ۹۹ضربه اگر شوهرشون بتونه اثبات کنه 

و اینکه باز تعداد شلاق وابسته به قاضی اگر بتونن توی دادگاه به نحوی صحبت کنن و مسیر و به سمتی پیش ببرن که کمی دلشون براش بسوزه (این راهنمایی ها درست نیست اما خب میگمشون به هر حال وکیل ها هم میگن راه ها رو ) در تعداد کاهش پیدا میکنه 

و بستگی زیادی به حرفایی ک توی چت گفته شده داره 

اگر فرزند داشته باشن و مادر شهرت بد داشته باشه (این تنها بارش نباشه ) حضانت ازش صلب میشه 

و مرد میتونه بدون نصف کردن اموال زن رو در صورت خیانت طلاق بده 

اما و صد اما مهریه یه چیز ثابت و خیانت نمیتونه تغییری توش ایجاد کنه و یعنی خانوم همچنان میتونه مهریه اش رو بگیره 

به نظرم دو راه پیش راه خانوم هست 

۱ بی اعتبار کردن تهمت آقا (در صورت امکان) اگر رفتن دادگاه البته امکانش سخت با توجه به اینکه گفتید پرینت گرفته اما سوال اینه ک چطور پرینت گرفته ؟ این رو هم بگید 

۲ اما اگر نرفتن هنوز دادگاه و آقا پزونده سازی نکرده و اگر مهریه خانوم مقدار قابل توجهی هست اگر بتونن به یه توافق برسن و آقا شکایت نکنن به نفع خانوم هست چون خیانت فکر میکنم جزو عفت عمومی هست و اگر آقا شکایت کنه و اثبات کنه و حتی بعدش رضایت بده خانوم چون عمل مخالف با عفت عمومی انجام داده مجازات میشه 

باز بهترین کار اینه ک با یه وکیل خبره صحبت کنن

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

اگه آقا خانم رو کتک زده باشع چی؟قبلا هم پرونده دراین مورد داشتن

در رابطه با کتک زدن خانوم باید همون زمان به پزشکی قانونی مراجعه کردن باشن و مدرکی در این رابطه داشته باشن یا اینکه کسی رو داشته باشن ک دست به زدن داشته باشن رو شهادت بده و شهادت بده ک شخص اون خانوم رو زده و در دادگاهی دیگ فکر میکنم بهش رسیدگی میشه خیانت بحثش جداست اما شرایط ممکن توی قضاوت قاضی تاثیر بزاره 

بهترین کار مشورت با وکیل و شرح تمام وقایع هست 

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

سختی اثبات خیانت مرد به زن اینه ک مرد میتونه بگه شخص سوم رو صیغه کردم و دیگ خیانت به حساب نمیاد 

و اون موقع تازه باید رفت سراغ راه بعدی یعنی نفقه ندادن به زن و خرج نکردن برای بچه و اینا ک اونام باز اثباتش سخت 

اما در کل چون از جزئیات چیزی نمیدونم نظر قطعی نمیتونم بدم (: امیدوارم حرفام کمک کرده باشه 

بجای اینهمه حاشیه همون اول طلاق میگرفت راحت

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️