2777
2789
عنوان

به تازگی می خوام سرویس پلاستیک جهیزیه م رو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 50 پست
من برای حمام وانیلی برای آشپزخانه صورتی چرک گرفتم ولی امسال رنگ نسکافه ای اومده بود اونم خیلی قشنگ ...

ممنونم عزیز دلم  ودوست خوش سلیقم 😍پس از وانیلی راضی هستی  کاشی هات چه رنگی هستن....راستش من خب واسه جهیزیم چندسال پیش صورتی پاستیلی گرفتم الان دلمو زده میخام عوض کنم...وانیلی خیلی خوشم اومده...وای اره اون نسکافه ای هم دیدم قشنگه ولی به کاشی های من بعیده بیاد..

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

ممنونم عزیز دلم ودوست خوش سلیقم 😍پس از وانیلی راضی هستی کاشی هات چه رنگی هستن....راستش من خب واسه ...

نباید که هم رنگ کاشی ها باشه 

کاشی های من سفید مشکی هست 

ولی رنگ طوسی رو دوست ندارم  به نظرم برای حمام وانیلی بهتره 

من پارسال پلاستیکی هام خریدم  اگه امسال می خریدم ۱۰۰درصد وانیلی ونسکافه ای می گرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز سر زندگیمم نرفتم

عزیزم انشالله به زودی میری و خوشبخترین و خوشگلترین عروس میشی😍😘...منم دوسال تقریبن عقد بودم عوضش قشنگ همه چی رو بخر 🥰

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سبد پیک نیک رو این سبد حصیری ها هست اونا خوشگل ترن بعضیا پارچه هم وصله بهش پارچه های چارخونه پینترست ...

منظورت برزنتی هست !؟

من سر پلاستیکی هام خریدم 

ولی خب سلیقه ای هست