یازهرا۵ مدیر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 3406 عنوان به تازگی می خوام سرویس پلاستیک جهیزیه م رو بگیرم | مشاهده متن کامل بحث + 2220 بازدید | 50 پست فله ای می خرم دو رنگ وسیله های آشپزخانه رنگ کرپ(صورتی چرک)وسیله های حمام کرمی (وانیلی)یسری وسیله ها مثل سبد پیک،جارو خاک انداز روچه رنگی بردارم 1403/04/04 | 21:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنشرلی402 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 10811 سرویس بهداشتی و حمام که سطل و اینها داره شیک و استیل ،مثل کارهای ژورنالی ،پلاستیک بده ،حتما نباید سر ... استیل بعد مدتی زنگ میزنه من چندتا تیکه استیل دارم تو حموم همه زنگ زدن الان گوشه بالکنن تا بفروشمشونپلاستیک بهتره مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
یازهرا۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 3406 سطل اشغال آشپزخونه دوتا سطل آشغال کوچیک برای حموم و دستشوییتشت حمومدوتا جا پودریجا صابونی جا مایعدوت ... چرا دوتا جا پودری !؟
یازهرا۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 3406 سطل اشغال آشپزخونه دوتا سطل آشغال کوچیک برای حموم و دستشوییتشت حمومدوتا جا پودریجا صابونی جا مایعدوت ... چرا دوتا جا نونی !؟
یازهرا۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 3406 سطل اشغال آشپزخونه دوتا سطل آشغال کوچیک برای حموم و دستشوییتشت حمومدوتا جا پودریجا صابونی جا مایعدوت ... چرا دوتا جارو خاک انداز یعنی حمام ودستشویی جدا !؟دوتا فرچه موافقم ولی ....!
یازهرا۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 3406 سطل اشغال آشپزخونه دوتا سطل آشغال کوچیک برای حموم و دستشوییتشت حمومدوتا جا پودریجا صابونی جا مایعدوت ... دوتا چهارپایه برای حمام واسه چی یه دونه کافی نیست دلیلت بنویس
آنشرلی402 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 10811 چرا دوتا جا پودری !؟ یکی برا پودر ماشین لباسشویییکی برا پودر دستی مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
آنشرلی402 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 10811 چرا دوتا جا نونی !؟ یه جا نونی برا نون لواش و سنگک و .. یکی برای نون تست و ساندویچی و ... مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
آنشرلی402 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 10811 چرا دوتا جارو خاک انداز یعنی حمام ودستشویی جدا !؟دوتا فرچه موافقم ولی ....! آره حموم و دستشویی جدا هی اون جارو خاک اندازو نمیگیری دستت از دستشویی ببری حموم از حموم ببری دستشویی 🥱😑😑😑😑😑😑 مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
آنشرلی402 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 10811 دوتا چهارپایه برای حمام واسه چی یه دونه کافی نیست دلیلت بنویس نه یه دونه کافی نیست قراره یه جهاز عمری و شیک بخری دیگه درسته؟ شاید دو نفری رفتین حموم ( نمیشه که آدم همه چیو باز کنه ای بابا )بچه دار شدی بچتو میخوای ببری حموم دوتا چهارپایه بخر فاسد نمیشه با نظم باشی سرویس پلاستیکی ۱۰ سال هم کار میکنه برات مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
ماهلیناممممممم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3403 چرا دوتا جا پودری !؟ سلام عزیزم خوبی شما آخر برای سرویس حمام چه رنگی خریدی...وانیلی رو خریدی نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
یازهرا۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 3406 سلام عزیزم خوبی شما آخر برای سرویس حمام چه رنگی خریدی...وانیلی رو خریدی من برای حمام وانیلی برای آشپزخانه صورتی چرک گرفتم ولی امسال رنگ نسکافه ای اومده بود اونم خیلی قشنگه مثلا حمام وانیلی ،آشپزخانه نسکافه ای تقریبا رنگاش نزدیک همم هست
لسانالغیب عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 1112 نه یه دونه کافی نیست قراره یه جهاز عمری و شیک بخری دیگه درسته؟ شاید دو نفری رفتین حموم ( نمیشه که آد ... 😂😂 همگی به ریسمان محکم الهی چنگ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻
یازهرا۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 3406 صورتی بر ندارین از نظرم بهتره چرا !؟من برای آشپزخانه صورتی چرک برداشتم برای حمام وانیلی ولی نسکافه ایشم قشنگه
heliya_1384 عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 2406 چرا !؟من برای آشپزخانه صورتی چرک برداشتم برای حمام وانیلی ولی نسکافه ایشم قشنگه به نظرم از مد افتاده البته خود من پیگیر مد نیستم اما رنگ هایی مثل وانیلی و نسکافه ای و طوسی روشن رو ترجیح میدم