2777
2789

الان میگید حتما فیلمای علمی تخیلی زیاد میبینی 

اره میبینم و به خاطر همین این موضوع ذهنمو درگیر کرده که واقعا بنظرم هر کس با هاله ای یا چیزی شبیه این دنیا میاد 

مثلا من احساس میکنم خودم بعضی وقتا چیزایی بهم الهام میشه نسبت به دیگران این پررنگ تره برام

بله انسان طبیعت حتی بعضی مواقع اشیا هم انرژی دارند

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله انسان طبیعت حتی بعضی مواقع اشیا هم انرژی دارند

بنظرت روی ویژگی که گفتم میتونم کنترلی داشته باشم؟ 

یا جایی یا چیزی هست که بفهمم چطوری میشه یه همچین چیزی رو کنترل کرد

آخه شما چه توقعاتی از نی نی سایتی ها داری   هر عنوانی که مطرح میشه کاربر خودشو میخواد. آخه اینجا کی سر در میاره      واقعا عنوان تان عالیه به شرط‌ها و شروطها

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
چمیدونم شما نظرت چیه

کاملا درسته.  یه تمرین استادم بهم گفت انجام بده خیلی واسم عجیب بود    درد طرف رو از درونش بگیرم و وارد بدنم کنم و بعد خنثی‌سازی کنم.    تا طرف حالش خوبشه. 

کاملا درسته. یه تمرین استادم بهم گفت انجام بده خیلی واسم عجیب بود درد طرف رو از درونش بگیرم و وا ...

این استاد چی بود ؟ 

جایی یا سایتی یا مطلب کتابی میشناسی بهم معرفی کنی در مورد همین انرژی ها و کنترل کردنشون؟

بنظرت روی ویژگی که گفتم میتونم کنترلی داشته باشم؟ یا جایی یا چیزی هست که بفهمم چطوری میشه یه همچین چ ...

نمیدونم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

این استاد چی بود ؟ جایی یا سایتی یا مطلب کتابی میشناسی بهم معرفی کنی در مورد همین انرژی ها و کنترل ک ...

شما ابتدا کتاب چاکراها و انرژی کائنات رو بخونید      استاد علوم ماورایی