2777
2789

خوشگل ترین دختری که دیدین چه شکلی بود

خودم خوشگل ترین دختری که دیدم به غیر از آشنا

و بازیگر ها البته تو یه مکان عمومی دیدمش و هم 

صحبت هم شدیم پوستش سفید بود بود بعد چشماش

خمار بود و لب هاش سرخ بود بدون هیچ آرایشی و 

خوش فرم هم بود بینیم شم کوچیک و متناسب با صورتش بود رنگ موهاش بین طلایی و مشکی بود یه قهوه ای خیلی روشن بعد و چشماشم سبز بود یکم عسلی هم قاطیش بود البته و فرم صورتشم تقریبا کشید طور بود ولی خیلی خوش فرم بود در عین حال خوش خنده هم بود و خوش صدا و خیلی مهربون اندامنم قد متوسط رو به بالا بودش و و لاغر هم بودش. انقدر خوشگل بودش که فکر کردم یه رگه اروپایی داره ازش پرسیدم کجایی هستی دختر انقدر خوشگلی گفت هراتی ام. ای کاش یکذره شبیه اش بودم از بس چهره خوبی داره هوول شدم جلوش حتی. ازون روز آرزومه که کاشکی یکم فقط مثل اون خیلی خوشگل بودم.🥺😭💚💔

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان هم میان میگن خودم اینه دروغ نمیگه بهشون

🤣

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

خوشگلترین دختری که دیدم با چشمای خمار و مژه های بلند صورت زاویه دار و لبای برجسته و قشنگ با بینی خیلی متناسب و رویایی بود که قدش حدود ۱۷۰ بود و لاغر بود و پوست گندمی داشت و ابروهاش رو نگم دندونای بلند و سفیدی داشت و پیرسینگ اسمایل زده بود و وقتی می‌خندید اوت میومد رو دندوناش ولی رفتارش با من هیچ بود و شخصیت مثبتی نداشت

واسم مهم نی میاد سرم چی از بچگی زمان قلمچی🫡

همه ی دخترای سرزمینم بی نهایت زیبان

ولی کاش خدا انقدر که برا اینی که گفتی وقت گذاشت برا منم گذاشته بود

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

یکی دیدم فقط یعنی نمیدونم چطور توصیفش کنم خدایا .فکم قفل شد 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

از نظر من همه قشنگن ولی از نظر هیچکس من قشنگ نیستم

منم از نظر هیچکس به نظر خودم قشنگ نیستم.💔

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.

یکی از فامیلای شوهرم حدود چهل سالشه واقعا زیبا و جذاب سفید چشمای خوش فرم اصلی لبلی کوچولو ولی بشدت خوش ترکیبه این بشر

یکی هم میشناسم اونم خیلی خوشگله ولی بینیشو عمل کرده لباشم ژل زده و تا حالا بی ارایش ندیدمش

خودمو بدون ارایش بذارم نظر بدی؟

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم