2777
2789
عنوان

خانواده شوهر خیلی عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 65 پست
ارتباطت چجوریه

بهشون احترام میزارم بهم  احترام میزارن.تنها اصلا اونجا نمیرم فقط با همسرم‌مشکلی باههام ندارن ولی کاری برام نکردن حتی انگشتر نشدنم همسرم دستش خالی بود خودم خریدم البته اونا نمیدونن.دوری و دوستی 

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت درست میگه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

میشه بپرسم در دوران آشنایی دوستی نامزدی 

جلسه خواستگاری ,بله برون, ....

در مورد چی و‌ با کی صحبت کردید؟ هم شما هم پدرتون؟

نه پول داره نه سربازی رفته نه خانواده حسابی

نه زبون خوش......

و خدا برای من کافیست.....
من نمیزارم خودشون میدن

رک باش و بگو 

من واسه لباس محضر مادرشوهرم داشت حرف میزد و نظر میداد از پشت گوشی گفتم من فلان مدل رو می‌خوام وایساد جیغ زدن از پشت گوشی منم جیغ زدم دقیقا عین خودش رفتار کردم هر چی می‌گفت جوابشو میدادم چون خیلی پررو بود هر دقیقه توهین میکرد 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

اصلا اسم خونوادشو نیار بگو عروسی بگیر بریم سر خونه زندگیمون دیگه به اون مربوطه که از کی پول بگیرهراب ...

ازشون می‌ترسه پدرش خیلی ترسناکه منتظره ما جدا شیم پسر گلشو ببره پیش خودش

خانواده شوهر تو مثل خانواده شوهر من گدان هیچ وقتم تغییر نمیکنن مال من کلی خودشونو طلب کار میدونن نری خونشونم فایده نداره البته به این بستگی داره شوهرت چقدر پشتت باشه یا کلا با اوناس

ازشون می‌ترسه پدرش خیلی ترسناکه منتظره ما جدا شیم پسر گلشو ببره پیش خودش

😐😐خب چرا اصلا براش زن گرفتن

مهریه ات چقدره؟ براشون ترسناک هست؟ 

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙