2777
2789
عنوان

خانواده شوهر خیلی عزیزم

904 بازدید | 65 پست

بچه ها من یک سال و نیمه عقد کردم 

کلا تا الان هیچ کاری برام نکردن جز ۶۰۰ تومن پول محضر دادن

نه برام یلدایی آوردن نه عیدی دادن مثلا عیدی شون فقط مادرشوهرم امسال پنجاه هزار تومن داد 

نه تولدم برای من کاری کردن 

اصلا اسم عروسی نمیارن 

قصدم ندارن برای خرید یا اجاره خونه کمک کنن

این رفتارا عادیه؟

به شوهرم اعتراض میکنم میگه به من ربطی نداره من نمیتونم اونا رو مجبور کنم و تو با من ازدواج کردی 

حس میکنم داره سرم کلاه می‌ره ولی نمیدونم چی کار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اسم خونوادشو نیار بگو عروسی بگیر بریم سر خونه زندگیمون 

دیگه به اون مربوطه که از کی پول بگیره

رابطه کامل داشتین دوران عقد؟ 

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

باید پدرتون و بزرگترها درمورد مسئله ی خونه صحبت کنند

رسم و رسومات دوران عقدم بریز دور بره واقعا اهمیتی نداره.شما با همسرت طرفی برای خریدها نه اونا

مگه چیزی فروختی که احساس میکنی کلاه سرت رفته

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم