2777
2789
عنوان

حالم خوبه 🙂

302 بازدید | 14 پست

دیروز ب افتضاح ترین وضع ممکن ناراحت بودم و گریه میکردم ب حدی ک ۸ صبح رفتم سرکار ۹ ورب برگشتم خونه 

وقتی هم اومدم اوقدر گریه کردم ک بابامم زد زیر گریه و گفت تا حالت خوب نشدم خونه نمیام هروقت روحیت بهتر بود زنگ بزن برگردم

راستش اشکاش حالمو بدتر میکرد🥲🥲

امروز رفتم تراپی فقط یه جمله گفت ک حالمو عوض کرد گفت برای این حجم از دلخوری دلیل قانع کننده ای هم داری ک تو این حال بمونی؟؟؟ 

اصلا اتفاقی ک براش ناراحتی ارزش داره ؟ 

میخام بگم اگر تو هم حالت بده این سوالا رو از خودت بپرس اگر جوابت منفی بود زود زود از اون حالت سمی بیا بیرون😇💟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت تونستم ازشون انتقام بگیرم هروقت پشیمون شدن از کاراشون حتما این کارو میکنم😅

اصلا بفکر انتقام نباش منم زمانی ک جدا شدم میخاستم انتقام خیلی از روزایی ک تلخ گذشت رو بگیرم ولی ب این نتیجه رسیدم بهترین انتقام ارتقا دادن خودمه🥰♥️

اصلا بفکر انتقام نباش منم زمانی ک جدا شدم میخاستم انتقام خیلی از روزایی ک تلخ گذشت رو بگیرم ولی ب ای ...

وقتی طلاق میگیری دیگ دنیا جدید میسازی ولی اینی ک گفتم فرق داره جواب ناحقیو باید زودتر ببینم❤

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤