2777
2789
عنوان

مهمونی چندش آور

| مشاهده متن کامل بحث + 14969 بازدید | 157 پست

اه ای بی اون بشی پسر بی ادب. بدتر از اون مادر بی فرهنگش.  از باباش یاد گرفته😲😲😷

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگشتم ینی حس کردم این بچه نیس یه مرد سی سالس اونجاشو از شورت دراورده بود نشون میداد غش کرده بود از ...

این بچه نمیدونم نوجوااان و جوان بشه چه فااااااااجعه ای خواهدشد؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!  حتما ازاون ازارجنسی هایی چیزی میشه

تا گفتم به مامانت میگم شورتشو دراورد انداخت اتاق خودش رف بغل مامانش نشس مامانشم بین حرف گرف بغلش :\ خیلیییی راحت :| مامانم گف براش شورت نمیپوشونی ؟؟؟ گف نه بابا تو خونه ما اینجوریه دیگ این بدون شورت ماام با لباس زیریم همیشه   ینی حس میکردم وسسسسططططط نجاست نشستم ازهمه چی چندشم میشد دستشم کلا اونجاش بود حالی میکردا : وسطشم فش میداد 

شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم    

کلا جات بودم با دیدن اونه پسره جا داشت بگم یا وحشی بافقی😲😲

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

برگشتم ینی حس کردم این بچه نیس یه مرد سی سالس اونجاشو از شورت دراورده بود نشون میداد غش کرده بود از ...

حتما باباش ازاین کارا توخونه زیادکرده..فحش هاروهم که از مامانش یادگرفته بچه سه ساله همه کاراشو تقلیدمیکنه غز بزرگ ترا

اصلا باورم نمیشه ببخشید

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات
تا گفتم به مامانت میگم شورتشو دراورد انداخت اتاق خودش رف بغل مامانش نشس مامانشم بین حرف گرف بغلش :\ ...

تو رو خدا بگو که ناگهان با صدای زنگ ساعت بلند شدم ساعت 7 صبح بود و همه این ماجراها خوابی بیش نبود. تو رو خدا بگو خواب بوده😭😭😭

شما چه وجه اشتراکی بت این خانواده دارید که رفت و آمد دارید? بابا قطع کنید رابطتون رو.

من باشم اصلا با همچین آدمهایی رفت آمد نمیکنم چه برسه شب خونشون بخوابم. بچه سه ساله کوچیکه از بیرون چیزی یاد نمیگیره همش را از پدر مادر خودش یاد میگیره مخصوصا که میگی مادرشم رفتارش درست نیست سعی کنید وقتتون را با آدمهای درست و حسابی بگذرونید عمر کوتاهه پای همچین موجوداتی حرومش نکنید 

موقه خواب شد این شرو کرد بپر بپر رو تخت مامانش اینا ماام پایین تخت جامونو انداخته بودن .. فقط دعا میکردم نیاد پایین چون لخت بود :\ بخدا من اصصصصلا وسواس یا حساس نیستما این دیگ حدود نداشت کلا گذرونده بود خط قرمزارو 

اومد بین منو مامانم خوابید مامانم گف بروپیش مامانت کف نهههه خلاصه به من و مامان و پتو و بالش و همهههههه چی حتی لیوان اب کنار تخت همه جاشو مالید ! شب تا صب کم مونده یود گریم بگیره صب شد دیگ در رفتیم بچه ام لخت موند خونه ننش :\ 

شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم