2777
2789
عنوان

مهمونی چندش آور

| مشاهده متن کامل بحث + 14969 بازدید | 157 پست
بعد گف پوشک اذیت میکنه وکولی بازی دراورد ک مامانش برد پوشکو دراورد شورت پاش کرد اقا یک سرهههههه دستش ...

ای بابا عجب مهمونی شد

خدایا شکرت که با معجزه های زیبات سورپرایزم کردی.خدایا شکرت که به من یه فرزند پسر سالم و صالح و عاقل دادی.
بعد گف پوشک اذیت میکنه وکولی بازی دراورد ک مامانش برد پوشکو دراورد شورت پاش کرد اقا یک سرهههههه دستش ...

میخواستی یواش ببریش یه گوشه که کسی نباشه بعد کلی بترسونیشو بزنیش که دیگه باهات احساس راحتی نکنه 

قوی کسیه که نه اجازه میده بدبختش کنن و نه اجازه میده که خوشبختش کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط سعی میکردیم با حرف زدن با مادرش خودمونپ سر گرم کنیم .. من سرمو کردم توگوشیم مامانمم با مامانش صحبت میکردن یهو از کنار مبل جیغ زد اسممو گف منم انقد بدم اومده بود بر نگشتم هی صدام کرد اخر گفتم بله گف بر گرد ببین 

شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم    
به چی خندیدی😆😆😆

حدس ميزدم چيكار ميكرده البته بيشتر از حدسم بوده😂😂

من خيلي رو بچه خودم حساسم واقعا از نظر ادب زبونزده حتي تو مدرسه همه معلما و ناظم و مدير ميگن ولي بچه بي تربيت ميبينم خندم ميگيره

پسرمم ميگه ماماننننن كار بدي ميكنه چرا ميخندي

فقط سعی میکردیم با حرف زدن با مادرش خودمونپ سر گرم کنیم .. من سرمو کردم توگوشیم مامانمم با مامانش صح ...

هیچی دیگه فکر کنم اونش رو بهت نشون داد😲😲

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

برگشتم ینی حس کردم این بچه نیس یه مرد سی سالس اونجاشو از شورت دراورده بود نشون میداد غش کرده بود از خنده من اول فقط چشام گرد شد ک این چ کاریه گف خاله ببین خوشگله ؟؟؟ گفتم خیلی زشته کارتا فقط می‌خندید هی گف خوشگله؟؟؟ گفتم اره فقط توداری هیشکی دیگ نداره جم کن دیگ خیلی زشته مامانت میگما

شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم    

دقیقا عصر تو ارایشگاه یه دختر بچه بی تربیت چیزی گفت که گفتم این فحش ها رو کی یادش داده  دندونهای پوسیده موهای نامرنب  اه اه اه خیلی پبنتی بود 

ایمان بیاوریم به اغاز فصل سرد