2777
2789
عنوان

مهمونی چندش آور

| مشاهده متن کامل بحث + 14969 بازدید | 157 پست

بعد مامانش خییلییییی ریلکس گف اخییی عزیزمممم:\ بفرمایید میوه هی اصرار ک بخورید اخر مامانم برداش یه هلو پوس گرف خوردیم ولی عوقمون داش میگرف 

شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد مامانش خییلییییی ریلکس گف اخییی عزیزمممم:\ بفرمایید میوه هی اصرار ک بخورید اخر مامانم برداش یه ه ...

کاش نمیخوردین که بفهمن کار بچشون زشته

خدایا شکرت که با معجزه های زیبات سورپرایزم کردی.خدایا شکرت که به من یه فرزند پسر سالم و صالح و عاقل دادی.

خلاصه گذشت دیدیم ک بچهه اومد لباساشو دراورد داد به مامانش گف خاله اینا خودین شب میمونن :| فقط پوشکش موند بازم بد نبود کوچولو بود دیگ 

بعد گف پوشک اذیت میکنه وکولی بازی دراورد ک مامانش برد پوشکو دراورد شورت پاش کرد اقا یک سرهههههه دستش به اونش بود از رو شورت ینی از کل خونه داش چندشم میشد 

بعد گف پوشک اذیت میکنه وکولی بازی دراورد ک مامانش برد پوشکو دراورد شورت پاش کرد اقا یک سرهههههه دستش ...

😣😣😣😣😣

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐