2777
2789

خب که چی؟ 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه همه جا استثنا وجود نداره؟ 

مگه وقتی میگی با تراز 4000 دعوت کردن مصاحبه نمیگن اخی خب استثناس

اینم یه نمونه استثاس

حالا یه سهمیه ای کمتر

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
مگه همه جا استثنا وجود نداره؟ مگه وقتی میگی با تراز 4000 دعوت کردن مصاحبه نمیگن اخی خب استثناساینم ی ...

توی منطق به این نوع قیاس کردن اشتباه میگن مغالطه‌ی استثنای قابل چشم پوشی که منجر به خطای ذهنی میشه

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
توی منطق به این نوع قیاس کردن اشتباه میگن مغالطه‌ی استثنای قابل چشم پوشی که منجر به خطای ذهنی میشه

من کنایه زدم به اونایی که اینجور چیزا رو استثنا میبینن

من کنایه زدم به اونایی که اینجور چیزا رو استثنا میبینن

آها اوکی ولی در کل..😅

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
میگم پس چرا میگن طرف صفر زده قبول شده معلومه الکی میگن

نه اون که درست میگن . حتما خیلی بد داده 

دوتا از دوستای داداشمم با سهمیه ۲۵ درصد هیچی قبول نشد 

امسال بعضیا با تراز ۸۰۰۰ تا ۹۰۰۰ هم دعوت به مصاحبه نشدند بعد طرف سهمیه ۵ درصد داشت با ۳ تا منفی و تراز ۳۰۰۰ دعوت به مصاحبه شد حالا شما سهمیه ۲۵ درصد ببین چقدره 

من یکی از همکلاسی هام سهمیه ۲۵ درصد داشت آزمون دینی داشتیم پاریال مراقب برگشت بهش گفت تو چرا برگت سفیده ؟ تو چرا هیچی ننوشتی ؟ی چیزی بنویس ما واسه تو صبر نمیکنیما ؟اونم گفت نه ی چیزایی نوشتم ... الآنم دندان شیراز داره میخونه 

یکی دیگه تعریف میکرد دوستش توی سهمیه ۲۵ درصد شد ۲۰۰۰ و خرده ای بعد انتخاب رشته فضایی انجام داده زده تهران و ... واژه همین هیچی نیورد

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )