من یکساعت پیش خمیر درست کردم برای پیتزا فکر کنم آبش یکم داغتر بود ولی گرد خمیر که ریختم یکم پف کرد همیشه جای گرم میذاشتم این بار چون زودتر خمیر کردم جای گرم نذاشتم و قبلاً تو پلاستیک میذاشتم و روش حوله مینداختم الان فقط گذاشتم تو پلاستیک و حوله ننداختم حالا میبینم پف نکرده خراب شد یعنی؟؟؟
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
خب میدونی چون یکم اب داغتر بود میگم شاید گرد خمیرم کلا غیر فعال شد برای همین نگران شدم
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرت اگه بکینگ پودر قاطی کنم خوب میشه؟یه دفعه دیگه خمیرم عمل نیومد پیتزاش اصلا خوب نشد بدمزه شده بود راهی نداره بنظرت؟
خمیر آماده ها که خشک میشن هنوز تا شب که وقت دارم میخوام ببینم اگه میشه اینو درست کنم اگه درست نمیشه دوباره خمیر درست کنم
حالا اگه خاستی دستور خمیر پیتزایی که خودم درست میکنمو بهت میدم چون چندین روشو امتحان کردم این همیشه ...
آره بگو فقط اگه خمیر جادوییه منم همون درست میکنم بجای شیر آب میریزم
من همیشه از روش خمیر جادویی استفاده میکنم عالی میشه تو نت بزن فیلمش هست مرحله به مرحله پیش برو درست ...
آره منم همینطور درست میکنم فقط ایندفعه یکم اب داغتر ریختم نمیدونم فکر میکنم خمیر مایه غیر فعال شد