2777
2789
یاقمر ۱۷ میشم؟چقدر احتمال داره؟؟تحربیم چی میارم؟

گفتم چی؟۱۳ الی ۱۷ 

من زیادشو ۱۷ گفتم و‌درصدشم کمه 

اما احتمال ۱۲ و ۱۳ بودنت هست 

خدآیا او‌ جآن من است جآنش را سلامت دار..💙 
آره قول میدم بهت قول میدم آشتی میکنه

@zaman_12 عزیزم لطفا به من هم جواب بده،مرسی گلم،حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه و چه شخصیتی داره؟من چه زمانی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا این خدا از عشق و عاشقی بهش فکر نکن چون نمیخوادت به خدا حسم قویه به جان مولا علی اگه میخواست ا ...

بله عزیزم درست میگین لعنت به این دل من ک فراموشش کرده بودم باز اومد زندگیمو بهم ریخت 

گفتم چی؟۱۳ الی ۱۷ من زیادشو ۱۷ گفتم و‌درصدشم کمه اما احتمال ۱۲ و ۱۳ بودنت هست

معدل کل؟🤯یا کتبی؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه  سنم درسته عزیزان 

@zaman_12 عزیزم لطفا به من هم جواب بده،مرسی گلم،حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در ...

بعضی از سوالات عزیزم واقعا با حس نمیشه گفت اما حسم میگم

کسی که ج داره اول اسمش حسی بهت نداره قصدشم جدی نیست 

اما برا ازدواجت طولانی مدت نیست....

بله عزیزم درست میگین لعنت به این دل من ک فراموشش کرده بودم باز اومد زندگیمو بهم ریخت

نه نه فراموش کن تورو خدا دیگه سمت اینا نرو 

از خدا هم طلب بخشش آن البته سگ کی باشم نصحیت منم شمارو 

فقط دارم میگم از خدا کمک بخواه و تمام. 

بعضی از سوالات عزیزم واقعا با حس نمیشه گفت اما حسم میگمکسی که ج داره اول اسمش حسی بهت نداره قصدشم جد ...

@zaman_12 مرسی گلم خودش گفت از من خوشش آمده،عزیزم من چه زمانی با چه کسی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهری و شغلش را حس می کنید چیه؟مرسی عزیزم

عزیزم اخه همش پیام میده طلاقت میدم دیگه نمی خوامت

طلاق دادن به همین آسونی نیست عزیزم 

توام تلاش آن دلشو دوباره به دست بیاری 

با کمک خدا میشه قول میدمت...

نه نه فراموش کن تورو خدا دیگه سمت اینا نرو از خدا هم طلب بخشش آن البته سگ کی باشم نصحیت منم شمارو فق ...

نه عزیزم کاملا درست میگید 😢 اشتباه کردم 

بنظرت کسی دیگه وارد زندگیم میشه با چطور ادمی ازدواج میکنم؟

طلاق دادن به همین آسونی نیست عزیزم توام تلاش آن دلشو دوباره به دست بیاری با کمک خدا میشه قول میدمت.. ...

قبول میشم اونیکه میخام؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
@zaman_12 مرسی گلم خودش گفت از من خوشش آمده،عزیزم من چه زمانی با چه کسی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهری ...

ببخسید به خدا من حسم گفت 

و شاید اشتباه کنم این همش حس هست و ممکنه اشتباه باشه 

اما میگم باز حسم میگه دروغ میگه(گناهه در درگاه خدا من تهمت بزنم دارم میگم حسم میگه و من نمیدونم اون بنده خود چه اخلاقیاتی داره) 

چه زمانی که حسابگر ننیست به خدا خواهری😂اما طولانی مدت نیست خیلی بودم نیست ک بگی امروز فردا شاید چند ماه دیگه انشالله...

ببخسید به خدا من حسم گفت و شاید اشتباه کنم این همش حس هست و ممکنه اشتباه باشه اما میگم باز حسم میگه ...

@zaman_12 مرسی عزیزم مشکلی نیست گلم،حست میگه من کجا با همسرم آشنا میشم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

نه عزیزم کاملا درست میگید 😢 اشتباه کردم بنظرت کسی دیگه وارد زندگیم میشه با چطور ادمی ازدواج میکنم؟

نه تورو خدا نگو اشتباه کردم من سگ کی باشم که بگم تو اشتباه کردی دآر از جون انسان جایز الخطاست همین خود بنده ممکنه هزاران خطا و اشتباه کزده باشه 

بنظرم دیگه نزار کسی وارد زندگیت شه تو دختر خیلی مهربونی هستی 

از خدا بخواه یک فرد مناسب رو سر راهت قرار بده و تو باهاش خوشبخت شی انشالله