2777
2789
عنوان

دخترم به شوهرم خیلی وابسته اس

617 بازدید | 21 پست

سلام خانوما من خودم کارمند بانکم شوهرمم جراحه

هردوتامون کار میکنیم منم تا ساعت 8 تو بانکم تا طرف 4

بخاطر همین مجبور بودیم فقط پول پرستار بدیم که مراقب بچمون باشه شوهرمم بعضی وقتا شیفته و دیر وقت میاد خونه و منم هی دخترمو میخوام آروم کنم باز میگه بابامو میخوام تو بانکم هستم هی پرستارش زنگ میزنه میگه دخترتون باباشو میخواد

بردیمش پیش مشاور باهاش حرف زدیم اصلا هیچی به هیچی

به نظرتون طبیعیه؟

میترسم دخترم آسیب ببینه نگران دخترمم

هرچه عقده ها و کمبود های درونی بیشتر باشد نمایش بیرونی هم شدید تر است

.

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

نگران آسیب دیدن دخترت هستی؟ از کارت مرخصی بگیر،  یک مدتی نرو و بمون خونه پیش بچه ات.  بیشتر از پول به مهر مادری نیاز داره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترا بابایی هستن چند سالشه

خواهر زاده منم بابایی شدید با اینکه ابجیم خونه اس

وقتی شوهرش میره سرکار یا بیرون باید فرار کنه وگرنه دخترش چنان گریه زاری جیغ ۷سالش شده  درست نشده

من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "
دخترا بابایی هستن چند سالشهخواهر زاده منم بابایی شدید با اینکه ابجیم خونه اسوقتی شوهرش میره سرکار یا ...

اره 5 سالشه

بخاطر یه سری مشکلات منم دارم همراه با شوهرم زحمت میکشم کسی که نمیدونه

موقعی هاییم که پیششم  فقط تلاش می‌کنم مهر و محبتمو بهش ثابت کنم جواب میده ولی مشکل اینه که به شوهرم زیاد وابسته اس

اره 5 سالشهبخاطر یه سری مشکلات منم دارم همراه با شوهرم زحمت میکشم کسی که نمیدونهموقعی هاییم که پیششم ...

بذارش مهد شاید بهتر بشه

من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "
من خونه دارمکلا ور دل پسرمباز میگه بابام بیادباباش بیاد کلا پنج دقیقه پیش پدرش بعد پیش من

خدا براتون حفظش کنه پسر منم اوایل وابسته بود ولی الان نه

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤
من خونه دارمکلا ور دل پسرمباز میگه بابام بیادباباش بیاد کلا پنج دقیقه پیش پدرش بعد پیش من

عزیزم من از هر چیزی دخترم رو بیشتر دوست دارم بخاطر یه سری مشکلات همراه با شوهرم دارم کار میکنم

کلا موقعیت ها باهم  فرق داره

خدا براتون حفظش کنه پسر منم اوایل وابسته بود ولی الان نه

کوچولوتون همیشه شاد و سلامت باشه

من گاهی گریه ام در میاد بازم پسرم نمیزاره کسی جز من بهش غذا بده دستشویی ببر و.....

باباش فقط در حد پنج دقیقه بعد میگه برو خونه ات

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر