2777
2789
عنوان

میشه راهکار بدید

34 بازدید | 6 پست

ابن روزا خیلی فکرمیکنم، همیشه عصبانیم بعدم بابام بهم میگه تو خودازاری داری.. 

فکرام اینطوریه که : اونا چرا از من یچیزی رو قایم میکنن بعد بم هیچی نمیگن؟ چرا من به طرف دوماه پیش همچین حرفیو نزدم؟ 

به اون روزایی مه توی مدرسه میرفتم دستشوییش و شدید گریه میکردم فکرمیکنم. صورتمو انقد میشستم که مدرسه فکرکنن اصلا گریه نمیکردم، 

اخرین روز مدرسه بام فاجعه بود، یه روز زه‍رماری دیگه، اون روزایی که ادم احساس میکنه نامرئیه رفتم توی دستشویی و کلی گریه کردم. ینی من برای هیچکس اهمیت نداشتم؟ بهم نگفتن دختر تو چِت شده. 

من انقد فکرمیکنم که سرم انگاری داغ میکنه. انقد که خودخودکی میزنم زیرگریه، اونا توی مدرسه اذیتم میکردن، تهدیدمیکردن و بعدم مسخره و کتک‌کاری 

من حرف دلمو به کی بیام بزنم؟ میشه شما کمکم کنین؟

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .
باید بری مشاوره اگه شرایط مشاوره حضوری نداری انلاین بگیر❤🌱خوب میشی گلم توکلت به خدا باشه

هیچکدومو نمبتونم برم، نه روانشناس نه مشاوره 

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچکدومو نمبتونم برم، نه روانشناس نه مشاوره

تلفنی و انلاینرو برای چی نمیتونی؟بعدشم تا حالا اصلا با خانوادت در میون گذاشتی که مثلا من میخوام برم مشاوره که میگی نمیتونم شاید بهت اجازه دادن

تلفنی و انلاینرو برای چی نمیتونی؟بعدشم تا حالا اصلا با خانوادت در میون گذاشتی که مثلا من میخوام برم ...

میدونم منظورتون رو.. ما خیلی مشکلات داریم نه ازنظر مالی.

مثلا ماکانم میگه تو اگه بری پیش روانشناس مردم فکرمیکنن ت یه روانی هستی، یه مشت دارو میدن شبوروز میشینی میخوری ازین لحاط

میدونم منظورتون رو.. ما خیلی مشکلات داریم نه ازنظر مالی.مثلا ماکانم میگه تو اگه بری پیش روانشناس مرد ...

مادرتوم اطلاع درستی نداره روانشناس دارو نمیده اون روانپزشکه که دارو میده  بعدشم مردم الان اطلاعاتشون رفته بالا میدونن که برای حل مشکلاتشون پیش مشاور یا روانشناس برن بهتره تعجب میکنم از مادرتون حتما منطقی و درست و با اطلاعات با مادرت صحبت کن 

مادرتوم اطلاع درستی نداره روانشناس دارو نمیده اون روانپزشکه که دارو میده بعدشم مردم الان اطلاعاتشون ...

مهم نیس.. اون ک همیشه عصبانیه درک‌نمیکنه