2777
2789
عنوان

کی تاپیک به اون خوبی رو تعطیل کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 108 پست

ای ایرانی بی نوا تو کشور خودت غریبی 

اعتراض داری چرا کشورت وطنت پر افغانی شده تاپیک و می بندد به این افغانیا بر نخوره

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
من مهارجت کردم اومدم اروپاهم درپیتاشونو دبدم اینجا هم با کلاساشون کلا هیزززززن هیززززززز

بابا اروپایییی

خوشبحالت😁

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی افغانی عینکی؟

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
اگر ایران بد هست خب برید کشور خودتون .بله اتفاقاً جای ما رو تنگ کردید متنفرم از اینایی که میان میگن ...

ماچ به کلت

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

یه عقده ای هرچی لیاقت خانوادش بود بارم کرد 😂

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

چون بلد نیستید چطور تبادل نظر کنید

حرفاتونو با توهین بهم میزنید

موضوع در رابطه با افغان هاست

میری میبینی صفحه آخر چند تا کاربر به جون هم افتادن و بهم توهین میکنن

خب مشخصه تعطیل میشه

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

[QUOTE=344003600]سوال نداره اونایی ک میگن نژاد پرست نباشیم[/QUOTE

نژاد پرستی با این چیزها فرق داره

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

چی میگفت 🤔

می گفت اونا رو دوست دارم به وجودشون افتخار می کنم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
اگر ایران بد هست خب برید کشور خودتون .بله اتفاقاً جای ما رو تنگ کردید متنفرم از اینایی که میان میگن ...

تازه یه عدشون میگن ب تو‌چه؟ زندگی خودمونه

عوضیا اومدین کشور ما بعد میگین ب تو چه؟؟ خداشاهده از کنارشون ک رد میشی بو کثافت میدن یه شرکت نیست ک افغان توش کار نکنه...

:)🙂🤍

آقا لپ کلام

خواهشا پاشید برید کشور خودتون پاکسازی کنید کشور مارد

ایران خیلی بتونه به مشکلات خودش رسیدگی میکنه امنیتو از مردم گرفتن افغانیا هر چی دزد و بی سر و پا و متجاوزه ریخته تو ایران تحصیل کرده هاشون از اون ور  رفتن آمریکا و اروپا

بابا جمع کنید

من آیینه تو هستم...