2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی چه دردیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 50 پست

والا من این پنج سال اگه ی جای دیگه کار کرده بودم خیلی بیشتر از زندگی با شوهرم گیرم میومد

همش بشور بساب بپر بچه بزرگ کن

دو قورت و نیمشون هم باقیه 

برا دو قرون پول باید خواهش میکنم 

ن می‌زاره مستقل باشم نه خودش شعور پول دادن داره 

کل وجودم شده استرس 

خستم

کاش ی دوهفته برم خونه مامانم استراحت حداقل 💔

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلیا همینن منم همین دردا رو داشتم و چون خیلیی هم بددهن بود پا شدم اومدم خونه بابام شاغلم و برای اجاره خونه مشکل دارم بابام به راحتی نمیزاره خلاصه الاخون بالاخونم میخام جدا شم ولی باز میگم وبش برم بسازم کلی مشکلات برای طلاقه

اره بعد سه بار عشوه و ناز اومدن میگی بله که قبول کنی بشی کوزت یه خونه 🤣😅

آخ دقیقا آنقدر گفتم کوزت کوزت 

اون روز ب دخترم گفتم اینکارو کن بچه 5ساله در اومد گفت منو کوزت گیر آوردی🤦🤣

خیر برای من اینطور نیست برا خودت که ارزشی بزاری مرد هم بهت ارزش میده

البته منم یه مشکلم بزرگو‌از سرگذروندم‌ ولی تاقبلش واقعا همه چیز خوب بود الانم‌دارم‌درست میکنم‌

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
گفت نمیکنی برو نمیخوامت من زن میخوام برا همین چیزا وگرنه احمق نیستم منم لوازمم و زدم تو دیوار منتظرم ...

ببخشید شاید ناراحت شی ولی خیلی ادم داغونیه از این شوهر واست در نمیاد

🏃🏻‍♀️

ببخشید شماها که تشویق به رفتن و بداخلاقی میکنید حاصرید تو عمرتون یه روز کارگری کنید بیل و کلنگ بزنید ...

چرا باید بیل و کلنگ بزنیم ؟ چه ربطی داره به اوضاع استارتر ؟

🏃🏻‍♀️

والا من این پنج سال اگه ی جای دیگه کار کرده بودم خیلی بیشتر از زندگی با شوهرم گیرم میومدهمش بشور بسا ...

ای خدا چرا نمیخوان شاد باشیم ؟ شاد بودن و عاشق بودن و باهم کار کردن سخته؟

دوستان قرار نیست همه مردا یکسان باشن که میایید میگید که حتما تو عادتش حتما تو خودت کلفتی انتخاب کردی متاسفم برای این طرز فکرهاتون 

مگه پنج تا انگشت شما یکسان که توقع میکنید که همه مردا یکسان باشن؟؟

یکسری از مردها احساس مرد سالاری دارن و یکسری ها هم پا به پای همسرشون هستن و اون رو درک میکنن  ازدواج و مرد هندوانه در بسته است که زیر یک سقف مشخص میشه…

یکسری ها ترفند های زنانه بلدن میتونن مردی رو که مردسالار هست رو هم به کار وادار کنن یکسری ها بلد نیستن ولی دلیل بر این نیست زن کلفتی انتخاب کرده