2777
2789

من تنها زندگی میکنم البته مامانم هم هست یعنی شرایطم پیچیده هست دارم جدا میشم کلا سه ساله خونه پدری زندگی میکنم 

مثلا الان کلی هندونه خربزه طالبی که پدر دانش آموزم آورد تو یخچال دارم کلیش هم بخشیدم البته 

یه قابلمه برنج درست میکنم مجبورم نصفشو  دور بریزم یا دو روز بخورم خب غذای مونده  ضرر داره 

بدم میاد غذای مونده بخورم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کم درس کن خب اندازه یه وعده

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

به اندازه خرید کن

خرید هفتگی 

موقع غذا درست کردن به اندازه یه نفر بپز نه بیشتر

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

خب برنج کمتر درست کن حیف نشه

هندونه هم میتونی ابشو بگیری بخوری بجای اب اب هندونه بخور

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
کلا سبک زندگیم سالم نیست الان که تابستونه تعطیل شدم سر کار نمیرم صبونه نمیخورم ساعت پنج عصر ناهار می ...

این بخاطر شرایط روحی هست طلاق حتی وقتی طرف آدم بدرد نخورترین فرد دنیا هم هست کار یختیه و از لحاظ روحی قشنگ آدم پوست میندازه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
این بخاطر شرایط روحی هست طلاق حتی وقتی طرف آدم بدرد نخورترین فرد دنیا هم هست کار یختیه و از لحاظ روح ...

خیلی افسرده ام واقعا هیچ وقت طعم خانواده داشتن را حس نکردم الان هم تو ۳۶ سالگی تنها