2777
2789
عنوان

چکار کنم تو بارداری دندونم خراب نشه

4752 بازدید | 23 پست

بارداری اولم دوتا دندونم به شدت خراب شد که چهار ساله دارم عذاب میکشم امروز بلاخره کشیدم اخه نمیخواستم بکشم و اینکه لثه هام التهاب میکنه اصلا بعد عصب کشی خوب نمیشه بازم میخوام حامله شم اول به فکر دندوناممچیکار کنم اسیب نبینن 

خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر

با نامِ خدا 

مرتب مسواک بزن و نخ دندون بکش😊

دهانشویه هم با مشورت دکترت هفته ای چند بار استفاده کن

بعد از هر غذا هم اگر مسواک بزنی که خیلی هم عالی اما اگر نمیزنی آب قرقره کن

.Pain🔥you made me a believer

با نامِ خدا  مرتب مسواک بزن و نخ دندون بکش😊 دهانشویه هم با مشورت دکترت هفته ای چند بار استفا ...

یعنی اونوقت اسیب نمیبینه?

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلسیم زیاد مصرف کن شیر و ماست اینا من شنیدم خانومایی ک کلسیم بدنشون کمه تو بارداری دندوناشون مشکل ...

کمبود کلسیم دارم

یعنی اونوقت اسیب نمیبینه?

نه دیگه اگر مرتب مسواک بزنی و نذاری مواد غذایی لای دندونات جا خوش کنن چرا خراب بشه و اینکه مسواک و خمیر دندونت هم جنسش خوب باشه

منم جنس دندونام زیاد خوب نیست تا الان 5 تا عصب کشی و روکش داشتم و یه چند تایی هم ترمیم ولی خب انقدر نگرانِ بهداشتِ دندونامم که هیچ مشکل دندونی طی بارداری نداشتم فقط چند روز پیشا لثه ام یکم التهاب داشت که اون بخاطرِ دندون عقلِ نهفته ام هست و باید بعد از بارداریم برم جراحیش کنم

نه دیگه اگر مرتب مسواک بزنی و نذاری مواد غذایی لای دندونات جا خوش کنن چرا خراب بشه و اینکه مسواک و خ ...

مرضی امروز شوهرم میگه این چند روزمسواک زدی؟؟

گفتم نه... اصلا یادم رفته از مسواک😎

نه اینکه اصلا ایستاده وانمیستم و نمیشینم

مسواک زدنو هم فراموش کردم

شبا قبل باز خواب آب نمک با آب ولرم دهان شویه کن

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

من قبل بارداری یکی از دندونهام خراب بودهر از گاهی هم درد میکرد وقتی باردارشدم همش نگران بودم نکنه درد بگیره واسه همین هرشب مسواکم رومیزدم اونم با دقت بیشتر

تو طول بارداری اصلا دندونم درد نگرفت که هیچ خرابتر هم نشد.بعد هم  توبارداری دکتر بهت قرص کلسیم میده دیگه

چند ساله نرمی استخوان دارم باید ه روز شیر و ماست بخورم منم زود زده میشم واسه همین خوب نمیشه

تو بارداری کبود کلسیم کار دستت میده

تخم شربتی، دوغ بدون نمک، کشک بخور

یجورایی جبرانش کن

مرضی امروز شوهرم میگه این چند روزمسواک زدی؟؟ گفتم نه... اصلا یادم رفته از مسواک😎 نه اینکه اصلا ا ...

خاکِ عالم😨

خب دختر جون دندوناتم خراب میشن از اونوری دستت رو بند میکنن😛

خدایی نکرده اگر خراب بشن و عفونت کنن برای بارداری خیلی بده

شده کاسه آب برات بیارن تو رختخواب نشسته بزنی هم حتمــــــا بزن

الان مستعدش هستی و دندونات زودتر خراب میشن

خاکِ عالم😨 خب دختر جون دندوناتم خراب میشن از اونوری دستت رو بند میکنن😛 خدایی نکرده اگر خراب بشن ...

آره شوهرمم گفت اینطوری داغونشون میکنی😔😔😔

از امشب دختر خوبی میشم😜