2777
2789
عنوان

چکار کنم تو بارداری دندونم خراب نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4752 بازدید | 23 پست
چند ساله نرمی استخوان دارم باید ه روز شیر و ماست بخورم منم زود زده میشم واسه همین خوب نمیشه

نمیتونی مکمل کلسیوم و ویتامین دی 3 مصرف کنی؟ البته با صلاحدید دکتر. 

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونی مکمل کلسیوم و ویتامین دی 3 مصرف کنی؟ البته با صلاحدید دکتر. 

دکتر داده کلسیم دی نوشته روش انقده بزرگه قرص به زور قورتش میدم شنبه میرم دکتر زنان ببینم اون چی میگه و تجویز میکنه

خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر
دکتر داده کلسیم دی نوشته روش انقده بزرگه قرص به زور قورتش میدم شنبه میرم دکتر زنان ببینم اون چی میگه ...

بگو جوشان بده بهت که راحت باشی. آخه با نرمی استخوان وزنتم قراره بره بالا. احتمال داره زانو درد بگیری.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

تو نت سرچ کن چه چیزایی منبع کلسیوم که از نظر تغذیه رعایت کنی. 

بگو جوشان بده بهت که راحت باشی. آخه با نرمی استخوان وزنتم قراره بره بالا. احتمال داره زانو درد بگیری ...

بارداری اولم که کم بود زانو دردم ولی کلا هفده ساله زانو درد دارم

خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر
بارداری اولم که کم بود زانو دردم ولی کلا هفده ساله زانو درد دارم

پس کلسیوم و ویتامین دی رو تنظیم کن

یکی از دلایل اینکه در زمان بارداری دندون خراب میشه اینه که اگر استفراغ کردید به هیچ عنوان بعدش مسواک نزنید چون استفراغ، اسید هست و وقتی مسواک بزنید فقط اونارو روی دندوناتون می مالید.  بعدش فقط اب بزنید.شستشو اگر خواستید بدید هر زمانی،سرم نمکی استفاده کنید چون میزان نمکش مناسبه