بارداری اولم دوتا دندونم به شدت خراب شد که چهار ساله دارم عذاب میکشم امروز بلاخره کشیدم اخه نمیخواستم بکشم و اینکه لثه هام التهاب میکنه اصلا بعد عصب کشی خوب نمیشه بازم میخوام حامله شم اول به فکر دندوناممچیکار کنم اسیب نبینن
خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه دیگه اگر مرتب مسواک بزنی و نذاری مواد غذایی لای دندونات جا خوش کنن چرا خراب بشه و اینکه مسواک و خمیر دندونت هم جنسش خوب باشه
منم جنس دندونام زیاد خوب نیست تا الان 5 تا عصب کشی و روکش داشتم و یه چند تایی هم ترمیم ولی خب انقدر نگرانِ بهداشتِ دندونامم که هیچ مشکل دندونی طی بارداری نداشتم فقط چند روز پیشا لثه ام یکم التهاب داشت که اون بخاطرِ دندون عقلِ نهفته ام هست و باید بعد از بارداریم برم جراحیش کنم
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹
من قبل بارداری یکی از دندونهام خراب بودهر از گاهی هم درد میکرد وقتی باردارشدم همش نگران بودم نکنه درد بگیره واسه همین هرشب مسواکم رومیزدم اونم با دقت بیشتر
تو طول بارداری اصلا دندونم درد نگرفت که هیچ خرابتر هم نشد.بعد هم توبارداری دکتر بهت قرص کلسیم میده دیگه