2777
2789
عنوان

کسی خیانت دیده ولی طلاق نگرفته؟

162 بازدید | 14 پست

من متوجه خیانت هاش نمیشدم حس ششمم میگفت ولی با خودم میگفتم از بدبینیمه...

خوبیهایی هم داره بد مطلق نیست

ولی دروغ زیاد گفته مسلما

دورویی که باعث میشد فکر نکنم در این حد لاشی باشه

عصبیه و نعره میزنه و ابرو براش مهم نیست

ولی خب یه سری خوبی هایی داره مثلا. چیزی بخوام فراهم میکنه

حوصله داره

مهربونه

و....

شما باشید طلاق میگیرید؟

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
من طلاق نگرفتم

خوشبختی؟ تونستی بازم دوستش داشته باشی؟ من فقط یک نفر نبوده با چند نفر بوده

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیانت دیدم دارم طلاق میگیرم ولی دلیش این نیست

پس دلیلش چیه؟

خیلی خیلی شخصی این سوال نمیشه گفت طلاق برات خوبه یا بد 

خودت باید نسبت به شرایط تصمیم بگیری 

برای چنین تصمیم بزرگی لطفا فقط به یه پیام اکتفا نکن 

خیلی خیلی شخصی این سوال نمیشه گفت طلاق برات خوبه یا بد خودت باید نسبت به شرایط تصمیم بگیری برای چنین ...

نمیتونم تصمیم بگیرم ولی خب دیگه ام خوشم نمیاد ازش از قلبم رفته بیرون

پس دلیلش چیه؟

اگه شخصی هستی که کاری یا اگه کارم نداری می دونی انقدر قوی هستی یه کاری شروع کنی و درآمد داشته باشی اگه می تونی زندگی مستقل از هنرستان درسن کنی تواناییش داری 

و فرزندی نداری شرایط برای طلاق داری 

و لی بازم تصمیم با خودته ولی نزار ازت سو استفاده کنه اگه با خیانت کنار نمیای نمی تونی ببخشی جدایی بهترین راه

گاهی حس خوشبختی دارم گاهی هم نه خیلی روی خودم کارکردم باتوجه به شرایطم انتخاب کردم که بمونم پدربچمه واولین عشق زندگیم بوده دلگیرم ازش اماسعی میکنم زندگیمون درآرامش کامل باشه به خاطرپسرم اون گناهی نداره اونوبه این دنیاآوردم ومسئول حال خوب وآرامشش هستم گاهی بایاد آوری خیانتاش خیلی عذاب میشم اماسعی میکنم تاجایی که میتونم فکرنکنم بامدیتیشن خیلی به خودم کمک کردم

نمیتونم تصمیم بگیرم ولی خب دیگه ام خوشم نمیاد ازش از قلبم رفته بیرون

ببین واقعا باید خودت تصمیم بگیری یزره زمان بده به خودت که خودت پیدا کنی 

خوبی و بدی هاش برآورد کنی 

و خودت بشناس و نسبت به خودت تصمیم بگیر ببین توانایی گذشت داری یا نه 

یا دیگه حتی دوستم نداری و با ادامه رابطه اذیت میشی اصلا شرایط جدایی داری ؟

باید به خودت این سوالات جواب بدی و تصمیم بگیری

پس دلیلش چیه؟

بارها ازش خیانت دیدم حتی قبل به دنیا اومدن بچه ها 

برامم مهم بود ولی به خاطر ترس بعد از طلاق و برگشتن پیش خانوادم یجوری تحمل کردم. ولی کتک زدن و فحاشی و بد دهنیش و اینکه باید تا آخر عمر مثل یه برده زندگی کنم

رو دیگه نتونستم تحمل کنم 

تو مدت ۸ سال که پیشش بودم مثل یه زندانی بودم که حق هیچکاری نداشت نه بیرون رفتن نه چیز دیگه حتی 

دکتر رفتن

بیشتر به خاطر اینا این تصمیم گرفتم 

ولی واسه بچه ها خیلی عذاب وجدان دارم مطمئنم اینجا هم آرامش نخواهم داشت

بارها ازش خیانت دیدم حتی قبل به دنیا اومدن بچه ها برامم مهم بود ولی به خاطر ترس بعد از طلاق و برگشتن ...

منم به خاطر بچه تو دوراهیم

من خیانت دیدم دارم طلاق میگیرم ولی دلیش این نیست

الان با همونی که باهاش خیانت کرده ازدواج کرد . نکبت خانم بیوه بود با دختر ؟خدا لعنتشون کنه . ایشالا به زمین گرم بخورند .شوهر من با همکلاسی دانشگاش بود . مث چشمام اعتماد داشتم .