2777
2789

استارتر عزیز یا دیگر دوستان کنکوری

با همه رشته ها میشه مهاجرت کرد حتی با آبیاری گیاهان دریایی اما چیزی که مهمه، پردرآمد بودن اون رشته هست. واقعیت اینه که پرستاری جز تو آمریکا و کانادا که باز بد نیست حقوقشون (نمیگمم عالی! بد نیست!!!) توی کشورهای اروپایی حقوق بسیار ناچیزی داره و اصلا درحدی نیست که بتونید باهاش یه زندگی خوب و راحت و بی دردسر بسازید

درصورتی که رشته های مهندسی خصوصا آی تی به حدی بازارکار گسترده دارن که میتونید خیلی راحت یه شغل با درامد بالا پیدا کنید، حتی تو ایران!! چون این روزا که بازار کارهای آنلاین و هوش مصنوعی داغه تقاضای مهندسین آی تی هم بالا رفته 

استارتر عزیز یا دیگر دوستان کنکوریبا همه رشته ها میشه مهاجرت کرد حتی با آبیاری گیاهان دریایی اما چیز ...

تایید می کنم الان حتی توی ایران هم به شدت کمبود نیروی کار توی حوزه آی تی داریم. شرکتی که من کار می کنم الان 6 ماهه آگهی زده برای استخدام یه مهندس سخت افزار و هنوز نتونسته کسی رو پیدا کنه!

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایید می کنم الان حتی توی ایران هم به شدت کمبود نیروی کار توی حوزه آی تی داریم. شرکتی که من کار می ک ...

آره دقیقا. پسرخاله من، همون ترم اول ، تازه تو ایران که میگن کار نیست، تو یه شرکت کار پیدا کرد!!!! دیگه شما ببین تو کانادا و آمریکا که مهد این رشته هست چه خبره

واقعا

بله. زیاد گول موسسه های مهاجرتی که تبلیغ پرستاری رو میکنن نخورید ، من خودم به تازگی مهاجرت کردم و از نزدیک دارم وضعشون رو میبینم

برای یه خانوم که بخواد به یه درامدی برسه خوبه (هرچند زحمت بسیار فراوانی داره! خیلیا نمیکشن خسته میشن استعفا میدن) اما حقوقش درحدی نیست که بشه باهاش یه زندگی حسابی ساخت و خرج دو نفر رو داد! فقط درحد یک نفر اونم سطح متوسط رو به پایین

بله. زیاد گول موسسه های مهاجرتی که تبلیغ پرستاری رو میکنن نخورید ، من خودم به تازگی مهاجرت کردم و از ...

منم بین پرستاری و مهندسی کامپیوتر مونده بودم که اخرش مهندسی کامپیوترو انتخاب کردم و هدفم مهاجرته و درآمد بالاتر👌🏻