2777
2789
عنوان

زن مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 51 پست
من ۲۳ سالمه و میخوام جدا شم 💔میشه از تجربیاتتون بهم بگید

همسن دخترمی عزیزم ببین شرایط آدما با هم فرق میکنه نمیدونم تو چه موقعیتی هستی دلیل طلاق من مواد کشیدنش بود به خدا نمیشد با آدم معتاد بمونم هر چی که فک کنی میکشید این اواخر تزریق میکرد دیگه بدتر شرایطط رو بسنج سره چیزای الکی جدا نشو اگه راه داره تا جایی که میتونی با هم سازگار باشین چون تنهایی مرگه

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲۶ سالمه یه دختر دارم جدا شدم تقریبا دوساله . قبلشم دوسال خونه پدرم بودم . اینجور مورد پیش نیومده ولی مشکلم این بوده ک هر نری ب خودش اجازه میده بیاد خواستگاری پیر و جون

همسن دخترمی عزیزم ببین شرایط آدما با هم فرق میکنه نمیدونم تو چه موقعیتی هستی دلیل طلاق من مواد کشیدن ...

دلایل من ساختمون مشترک با خانوادش 

بی اهمیت و بی مسئولیت بودنش 

دهن بین بودنش 

رابطه جنسی نداشتن 

سرد و بی عاطفه بودنش

احتیاط زندگیمون دست خودمون نیست 

تا سر کوچه میخوام برم مثل ایست بازرسی میپرسن کجا میری

اینا دلایل منه 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱