2777
2789
عنوان

اعصابم خیلی ضعیف شده نسبت به بچم

992 بازدید | 20 پست

بچه ها توروخدا قضاوت و فهش ندین کمکم کنید 

من خودم انقدر آرومم همیشه بقیه بچه هاشون دعوا میکردن ناراحت میشدم...انقدر بچمو دوس دارم ولی کم کم ی حسی پیدا کردم بهش حس میکنم بزرگ شه و میفهمه و کاراش از رو نفهمی نیس ...پسره و دوسالشه 

تو خیابون همیشه برعکس من راه میره بدو بدو میکنه 

وزنش خیلی زیاده کاری میکنه مجبور شم بغلش کنم از کمر درد میمیرم...وقتی صدام میکنه اگ دستم بند باشه انقدر جیغ میزنه‌....وقتی پوشکش میخام عوض کنم انقدر جیغ میزنه و فرار میکنه انگار دارم شکنجش میدم...

همیشه کم میخوابه ...شبا خیلی دیر میخوابه...نمیزاره حتی شبا جون داشته باشم ی چایی تنهایی بخورم تا آخرین انرژیم منو بیدار نگه میداره...موقع جارو برقی میاد خاموشش میکنه هی من روشن اون خاموش..‌

امروز دیگه واقعا اعصاب ندارم موقع جارو یکی زدمش اما اصلا ن دردش میاد ن گریه میکنه نه از رو میره...موقع پوشک هم یکی عصبی شدم زدم در باسنش...بچه ها چیکار کنم اعصابم نمیکشه دیگه هیچکس ندارم نگهش داره من برم دوساعت نبینمش بلکه روحیم عوض شه

بابا بچه دوسال چیزی نمیفهمه ک گناه داره:(

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها راه همینه که یکی دو ساعت در روز فرصت داشته باشی مغزت استراحت کنه.مهد نمیشه بذاری؟ همسرت عصرا نم ...

اون انقدر خسته و له میاد ک نمیشه

فقط گاهی بیرون میبرمش تا پارکی جایی یکم تو کالسکه ساکته

اون انقدر خسته و له میاد ک نمیشهفقط گاهی بیرون میبرمش تا پارکی جایی یکم تو کالسکه ساکته

خب تو هم خسته و لهی.. اینجوری پیش بری اوضاع بدتر میشه. مثلا عصر یک ساعت بذارش و برو بیرون. دیگه یک ساعت که میشه نگهش داره.

بچه تو سالم و پر انرژی و عادی هست

اول از همه سنش به قدری هست که از پوشک بگیری

بچه هرچی زودتر از پوشک البته با مهربونی گرفته بشه حس استقلال و بزرگ شدن میکنه و مطابق سنش پیش میره و تو دو سه سالگی رفتار بچه ی ۷،۸ ماهه و لوس شدن بی معنی کمار ازش دیده میشه

تو اعتماد به نفسش تو بزرگ سالی تاثیر مثبت داره..

بچه تو یه سنی عاشق سر به سر گذاشتن و خاموش و روشن کردن لامپ و جارو و تلویزیون و... اینجور چیزاست.. اون داره عادی روال رشدش رو طی میکنه صبوری نیازه..

اگر اومد خاموش کرد تو روشن نکن.. اون بازیش گرفته و تو هرچی روشن کنی اون خاموش میکنه

به جاش بیخیال جارو شو.. برو باهاش بازی کن.. یا بهش بگو دوست داری تو جارو بزنی! بیا جارو کن.. من قسمت دسته رو از لوله جارو برقی جدا میکردم.. اون دسته رو میکشید رو فرش.. من با خرطومش جارو میکردم.. سخت بود.. ولی اونم هم زمان با من سرگرم بود..

من هفته ای یه بار جارو میزنم و هر روز جارو دستی میکشم... هرجا که بیشتر میشینیم رو فرشی انداختم که هرچی میخوریم بریزه رو اون و راحت اونو میتکونم و کمتر نیاز میشه جارو کنم و وقت بیشتری برای بچه پیدا میکنم..

پسر بچه ی سالم باید هم بازی داشته باشه و بازی کنه و فعالیت کنه ..

بچه ای که شیطنت نکنه و ساکت و اروم مثل افسرده ها یه گوشه بشینه و با یه کارتون ساعت ها سرگرم باشه و لال باشه هیچی نگه هیچی نخواد و.. که سالم نیست..

بچه اگر خسته بشه زود میخوابه..

اگر حموم تون بزرگه یه تشت اب گرم پر کن اجازه بده توش اب بازی کنه.. اب هم خسته میکنه بچه رو زود میخوابه

از شوهرت بخواه باهاش بازی های مردونه کنه کشتی بگیرن فقط با مراقبت که کوچولوئه.. بعضی شبها شوهرت بچه رو بخوابونه و شما اگر خسته تری از اون زودتر بری بخوابی و پسرت با باباش به خواب بره

اگر شوهرت همکاری نمیکنه با زبون خوش راضیش کن..

طی روز به بچه یاد بده شب بابا اومد باهاش کشتی بگیر و تفنگ بازی کن و.. شب که شوهرت اومد بگو بچه از صبح لحظه شماری میکنه باباجونش بیاد باهاش بازی کنه و هی میگه بابا کی میاد و... با سیاست بچه رو بنداز گردن شوهرت..

من مدام به شوهرم میگم با پسرم وقت بگذرونه و قوی بودن رو از همون بچه گی یاد پسرمون بده و مرد بارش بیاره و میگم پسر بچه جماعت هرچی با خواهر و مادرشون وقت بگذرونن زن صفت میشن و بی بخار و بی غیرت و  اوبییی میشن و..😅 میترسونم شوهرمو که پسر بچه رو گردن بگیره و فرار نکنه از بچه داری..

زرنگ باشی و سیاست خرج کنی شرایطت کمی بهتر میشه