2777
2789
عنوان

خیانت بیا (: 💔

193 بازدید | 18 پست

پارسال با یکی رل بودم همش می گفت بیا قرار نرفتم بعد فهمیدم بم خیانت کرده و وقتی فهمیدم رفت اون دخترو انتخاب کرد بعد باز اشتی شدیم حالا فهمیدم زمانی ک اشتی شدیم با اون دختره هم حرف میزده یعنی حس میکنم ی جوری اب نمک بودم خلاصه گذشت رفتیم سر قرار ی جوری دس بهم میزد و همش می گفت بریم تو ماشین فلان منم گفتم ن نمیام گفت گل اوردم اینا گفتم بیار اینجاا خلاصه رفتم تو ماشینم دست زد ب م.  مه هام ببخشید ولی رک گفتم خلاصه بعدشم ناراحت بود ک خوب رفتار نکردم خلاصه گذشت فهمیدم خیانت کرده باز اکسش بعد سه سال برگشته باش رل زده وقتی ک فهمیدم گفتش فهمیدی خیانت کردم اها عافرین و فلان اون اکسشو بم ترجیح داد خلاصه ب اکسش گفته بود س. کس میخام قبول نکرده بود گفته بود پس میرم با فاطی برا. سک. س اشتی کردیم بحث س. سکو اورد قبول نکرد گفت همه رابطه ها دارن نمی تونم پس تموم کنیم با وجود همه ایناا دوستم میگه من مقصرم کار بهم کردع فک میکنم مقصر منم که خیانت کرده (: چکار کنم هعی(: 🖤💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرزندان سرزمینم : 

عالی هستین 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

می‌دونی همون دو خط اول کافی بود بگم مقصر تویی! با اینکه می‌دونستی رفته با ی دختر دیگه چرا نفر سوم ی رابطه شدی؟ تو دیگه برا اون تموم شده بودی که رفته سراغ اون و مطمئن باش اون دختره حتی باهاش رابطه جنسی هم داره که تا الان این پسر به پاش مونده چون داره تامینش میکنه ولی چون تو تامینش نمیکنی و بقولی آفتاب مهتاب ندیده رفتار میکنی احتمالا گزینه ازدواج اون آقا پسر باشی که نگهت داشته تو آب نمک! 

زیاد از این جمله ذوق نکن اون خودش همه غلطی کرده و دخترا رم برا رابطه میخواد حتی داره سعی می‌کنه ببینه می‌تونه تورو خر کنه یا نه! اگه خر بشی که توام میشی یکی مثل اون دختر اگه نه بعدا میگه داشتم امتحانت میکردم واقعا دختر پاکی هستی ازت خوشم اومده گووووه خوردهههههه اونموقس که بزنی تو دهنش بگی دختر پاک نصیب پسر لاشی نمیشه می‌ره با یکی مثل خودش😏