2777
2789
عنوان

ای متلک شنیده ها بیایید 😜

29328 بازدید | 128 پست

مسخره ترین یا حرص درار ترین  متلک ها یی که شنیدین چی بوده ؟

آقا ما یه روز تو خیابون داشتیم قدم میزدیم با جاری بزرگم سنش بالاست بعد یه فهت هشتا پسر جوون سمت چپ پیادرو بود و گفتم اینا ممکنه مزاحم بشن بریم سمت راست یه پیرمرد کارگر بود دور سرشو پیچیده بود یه گونی دستش بود و .....تا از کنارش رد شدم گفت اووووووووف لباتو بخورم ......😳 یه لحظه فک کردم یکی دیگه بود .....برگشتم با اخم نگاش کردم دیدم با دستای کثیف و چروکش یه ماچ ابدارم واسم فرستاد یعنی میخاستم سکته کنماااااااااااااااااااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا متلک از جوان و خوش تیپ و اینا نشنیددددددددم اصلا .....همش دهه سی و چهل و پیر و پاتال 

یه بارم یه پالتو قرمز پوشیده بودم یه پیرمرده شلوار کوردی پوشیده بود دندون یکی بود یکی نبود خندید و گفت قرررررررمز رنگ عشقه 😁 رررررررر انچنان محکم گفت انگار اب نمک قرقره کرد