2777
2789
عنوان

لعنت به بی کلاسی...

745 بازدید | 35 پست

💢چقدر بی کلاسی زیبا بود!

🔸یادش بخیر قدیما که "بی کلاس" بودیم بیشتر دور هم بودیم و چقدر خوش میگذشت و هر چقدر با کلاس تر میشیم از همدیگه دورتر میشیم.

🔸قدیما که "بی کلاس" بودیم و موبایل و تلفن نبود و واسه رفت و آمد وسیله شخصی نبود، همیشه خونه ها تمیز بود و آماده پذیرایی از مهمونا و وقتی کلون در خونه در هر زمانی به صدا در میومد، خوشحال میشدیم؛ چون مهمون میومد و به سادگی مهمونی برگزار میشد.

🔸آخه چون "بی کلاس" بودیم آشپزخونه ها اوپن نبود و گازهای فردار و ماکروفر و… نبود و از فست فود خبری نبود، ولی همیشه بوی خوش غذا آدمو مست میکرد و هر چند تا مهمون هم که میومد، همون غذای موجود رو دور هم میخوردیم و خیلی هم خوش میگذشت.

🔸تازه چون "بی کلاس" بودیم میز ناهارخوری و مبل هم نداشتیم و روی زمین و چهارزانو کنار هم مینشستیم و میگفتیم و میخندیدیم و با دل خوش زندگی می کردیم.

🔸حالا که فکر میکنم میبینم چقدر "بی کلاسی" زیبا بود! آخه از وقتی که با کلاس شدیم و آشپزخونه ها اوپن شدن و میز ناهار خوری و مبل داریم و تازه واسه رفت و آمد همگی ماشین داریم و هم تو خونه تلفن داریم و هم آخرین مدل تلفن همراهو داریم و خلاصه کلی کلاسهای دیگه؛ مثل بخار پز و انواع زود پز و… داریم ولی دیگه آمد و شد نداریم! چون خیلی با کلاس شدیم! تازه هر از چند گاهی هم که دور هم جمع میشیم، کلاً درگیر کلاسیم و از صفا و صمیمیت و دل و از همه مهمتر سادگی خبری نیست!!

✔️لعنت بر این کلاس که ما آدما رو اینقدر از هم دور کرده و اینقدر اسیر کلاسیم که خیلی وقتا خودمونم فراموش می کنیم!!

‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌

موافقم. از اصل خودمون دور شدیم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا👌🏻

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                 دو بوسه یکی نیستند،.                                                             نگاه ِقبلی مثل ِنگاه بعدی نیست...!         همون cheshm0asali000@🤍🙋🏻‍♀️ (کاربری دوم)
موافق نیستم ربطی ب کلاس نداره الان دغدغه ها زیاد شده خرجا سنگین شده آدم ب نون شبشم محتاج بس ک گرونی ...

چون توقعا بالا رفته بخاطر همین کلاس😊

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

موافق نیستم ربطی ب کلاس نداره الان دغدغه ها زیاد شده خرجا سنگین شده آدم ب نون شبشم محتاج بس ک گرونی ...

والا قدیم پول کمتر بود دل خوشی بیشتر العا هرچی هم پول داشته باشی باز هم فکر پولی چون چشم هم چشمی زیاد شده

عزیزم بحث مخارج نیست،یعنی شما میگی توی این دوره که تقریبا بین آدما هیچ صمیمیتی وجود نداره و اگه یه مهمونی یری و تیپ و سر ووضع انچنانی نداشته باشی پشت سرت صد تا حرف مفت میزنن با دوره قبل که خاکی بودن موج میزد هیچ فرقی نمیبینی؟؟؟

قبلا هم همچین گل و بلبل نبود اگه کمم بود دورهم بودند...چند مدل غذا و دسر و کوفت و زهرمار نبود...🌼

یه شب هزینه میکنی چند شب باز بهره میبری دا

اونایی که تو آشپزخونه خودشون رو جر میدن، اونایی که مجبورن با پای پیاده مسافت زیادی رو طی کنن و زانوهاشون گاهی دیده بشه، اونایی که کمرشون درب و داغون میشه هم میتونن از همین به اصطلاح بی کلاسی لذت ببرن. :|
فکر کردم میخواین درمورد ادایی بودن بعضی از اقشار صحبت کنید، نه زندگی انسان مدرن. 

sasalele

عزیزم بحث مخارج نیست،یعنی شما میگی توی این دوره که تقریبا بین آدما هیچ صمیمیتی وجود نداره و اگه یه م ...

خب آره اینم درسته قدیما همه چی ساده بود ولی بیایم قبول کنین جوونای نسل جدید بی حوصله شدن چون حسرت همه چی ب دلشون مونده ی پراید نمیتونیم بخریم