2777
2789
عنوان

لعنت به بی کلاسی...

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 35 پست
قدیما مردم روشون نمیشده کسی رو راه ندن وگرنه به با کلاس وبی کلاس ربط نداره اینهمه تنفر از مادرشوهر و ...

اگه پای حرف مادربزرگا بشینی متوجه میشی چقد دنیا عوض شده،بحث اینه که قبلا سادگی مد بود،اگه هرررررر کشی میومد یه پلو و دوغ میزاشتی سر سفره وتمام الان اگه دو مدل غذا و چند نوع سالاد و دسر و نوشابه و دلستر و هزار چیز دیگه نباشه نمیشه و تاااازه وقتی رفتن میگن اییییش با این سفره چیدنش اینو صد بار از خانمای افاده ای شنیدم که میگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا هم همچین گل و بلبل نبود اگه کمم بود دورهم بودند...چند مدل غذا و دسر و کوفت و زهرمار نبود...🌼یه ...

والا الان ما ن دسر داریم ن چند مدل غذا ولی بازم ی مهمونی ساده برامون سنگینه چون قسط داریم 

اونایی که تو آشپزخونه خودشون رو جر میدن، اونایی که مجبورن با پای پیاده مسافت زیادی رو طی کنن و زانوه ...

یعنی نیگید توی زندگس مدرن اذیت نمیشی؟؟؟؟اذیت نمیشی اگه هنوز حقوق نگرفته باشی وای مجبوووووور باشی چون فلانی باکلاسه و میاد خومت صد جور قرض کنی که نگه توم بی کلاسی،یعنی میگی اگه حوصله نداشته باشی با یه لباس ساده بری مهمونی دوستت پشت سرت نمیگن فلانی چقد بیکلاسه،حتما پول نداره ،یا بگن واااای سر و وضعش رو دیدی یا هر چی،چرا قبول نمیکنید نصف بیشترمون داریم بخاطر مردم و حرف مردم زندگی میکنیم

اره واقعا منم دلم برای اون زمان و سادگیاش خیلی تنگ. 

الان تا ادمو مییبینن میگن چرا دماغتو عمل نمیکنی؟چرا لبت ژل نیس؟ ببین اینجاتو اونجوری کن. مدام دارن عیب و ایراد میگیرن...

تموم سرگرمی اکثر زنان و دخترانمون شده عملهای زیبایی.. 

من با زیبایی مخالف نیستم اما هرچیزی حد داره‌ 

چرا لباست تکراریه... چرا اینو با اون پوشیدی ؟!

و هزاران چرا و اگر..‌

بعضیام که خروار خروار ارایش و عمل دارن و یه نگاه از بالا به پایین دارن نسبت به بقیه!! در صورتی که حالیشون نیست این اداهای تازه به دوران رسیدگی فقط برمیگرده به عزت نفسی که ندارن. درخت هرچه پربارتر افتاده تر... 

منم دلم زمان بی کلاسی و سادگی رو میخاد 

اره واقعا منم دلم برای اون زمان و سادگیاش خیلی تنگ. الان تا ادمو مییبینن میگن چرا دماغتو عمل نمیکنی؟ ...

منم دقیقا منظورم همینه،تازه دیروز یه پستی دیدم کتابخای مهم رو کیلویی میفروختن ولی  توی یه مطب زیبایی صف کشیده بودن 

یعنی نیگید توی زندگس مدرن اذیت نمیشی؟؟؟؟اذیت نمیشی اگه هنوز حقوق نگرفته باشی وای مجبوووووور باشی چون ...

عقل و میل به آرامش در کنار اجتماعی بودن برای آدم تعریف شده. والدین بنده با وجود رو اعصاب بودنشون بزرگترین الگوهای منن. اونا با افراد سختگیر، فوضول و پرتوقع معاشرت نمیکنن و روابطمون به معاشرت های سالم و دوست داشتنی محدود شده، ولی همین تنظیم روابط اگه توی گذشته شکل میگرفت اسباب دردسر بود و مایه بی آبرویی. توی زندگی مدرن تنظیم روابط، قطع روابط و گسترش اونها چیز اشتباهی نیست. قدیم ها مجبور بودن با هم در ارتباط باشن چون خدمات اجتماعی و وسایل نقلیه محدود بود، ازدواج ها فامیلی بودن و دامداری ها و کشاورزی ها اشتراکی. فکر نکنید همگی عاشق چشم و ابروی هم بودن. مادربزرگ من با خواهرشوهرش دردسرها داشت و مجبور بود تحملشون کنه. اون یکی مادربزرگم از دست همسایه ای که به قول شما "کلون در رو میزد و وارد میشد!" بدجوری عاصی بود. اینا رو که جار نمیزدن، میزدن؟

شما از زندگی مدرن فقط جراحی صورت و مهمونی های آنچنانی و دردسرش رو شناختید، چون درست تنظیمش نکردید و فقط بخش های مضر و بی فایده ش رو دیدید.

sasalele

یعنی نیگید توی زندگس مدرن اذیت نمیشی؟؟؟؟اذیت نمیشی اگه هنوز حقوق نگرفته باشی وای مجبوووووور باشی چون ...

مهمون باکلاسم بیاد من در حدی که دارم براش غذا میپزم سعیم میکنم با همچین ادمی قطع رابطه باشم تا انقدر اذیت نشم