2777
2789
عنوان

لعنت به بی کلاسی...

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 35 پست
عقل و میل به آرامش در کنار اجتماعی بودن برای آدم تعریف شده. والدین بنده با وجود رو اعصاب بودنشون بزر ...

ببین عزیزم فقط منظور عماهای زیبای نیست،درکل حرف صمیمیت و خاکی بودن آدم هاست،مطمئنم دور بر شما هم کسی هست که به شدت خوکی و آروم و قابل اعتماد باشه بعط اون وقت شما ایشونو با کسایی که به محض دیدنت شروع میکنن به تخریب شخصیت و هزار حور کنایه و تشر زدن،یا اینکه ترس اینو داشته باشی فلانی بیاد خونم اگه فلان غذارو درست نکنم پشت سرم حرفی نزنه،درکل بحث ما بحث سادگی و تجملاته وگرنه آدمهای فضول در همه ی دوران وجود داشتن

مهمون باکلاسم بیاد من در حدی که دارم براش غذا میپزم سعیم میکنم با همچین ادمی قطع رابطه باشم تا انقدر ...

همین دیگه،الان چند نفر توی این تاپیک مخالف حرفای ما بودن میگفتن نظرتون درست نیست و این زمونه همچسن چیزای رو میطلبه،اما واقعا این طور نیست،کی گفته این زمونه اینو میطلبه که تا بینیتو عمل نکرده باشی و لبات برچسته نباشه جزو زنهای زیبا نیستی؟؟؟چرا باید دوره مهمونی زنانه راه بندازیم و با وجود اینکه همسر بیچاره حقوقش رو نگرفته و وضع مالی داغونه اما خانمه بوای اینکه پیش دوستاش کم نیاره یه سفره میچینه که هزینش پول اجاره خونه رو درمیاره؟؟اگه یه ذره به قول امروزی ها روشن فکری الکی رو کنتر بزاریم خیلی خوب متوجه میشیم که دنیا داره به جاهای وحشتناکی میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجور زنا مریضن پز دادن به چه قیمتی ؟

به خدا دور بر من اینقد این چیزا زیاده که نگووووو،یه خانواده هست نزدیکمون که از خونه و ماشین انچنانی الان یه پراید قراضه و متاجرن چرا؟؟؟چون وحشتناک خودشونو باکلاس و ولخرج میدونن،خانمه اون روز رفته بود شال بخره،قیمتش ۲۰۰تمن بوده برای اینکه با همه مانتوهاش ست باشه ۹تا از اون شال توی رنگهای مختلف گرفته حساب کن چقد میشه تو اون وضعشون

ببین عزیزم فقط منظور عماهای زیبای نیست،درکل حرف صمیمیت و خاکی بودن آدم هاست،مطمئنم دور بر شما هم کسی ...

فکر میکنم شرایط اطرافمون فرق دارن. بازم چیزهایی که اولین پستتون ذکر کردید به "باکلاس بودن" نیست، فرهنگ انسان مدرنه که بخاطر پیشرفت تکنولوژی به وجود اومدن و سود و زیان هایی دارن، درست مثل فرهنگ قدیم.

آدم هایی که شما میگید -در خصوص جراحی پلاستیک و غیره- م تازه به دوران رسیده و ادایی هستن، نه باکلاس. شما احتمالا مجبورید با اینجور افراد سر و کله بزنید و امیدوارم سریع تر از شرشون خلاص بشید، چون رفت و آمد با اینطور افراد دردسره و هیچ خوبی توش نیست.

sasalele